Hibák

És végülis így is helyes mert ha én készítenék egy játékot, én is biztos szeretném, ha fizetnének érte... pláne ha éveket dolgozom rajta... Dehát a legtöbb ember ezt nem képes végiggondolni... pláne a magyar emberek...

találékony a magyar EZ NAGYON JÓ!!! sajnos ilyen kérdésekben nagyon nem jó... ezek az emberek nem 1-2 évet melóztak rajta hanem 7 évet :D .... Becsüljük meg a munkájukat, támogassuk a folytatásokat ezzel a pénzzel.

Lehet csak azért lesz Clear Sky mert rekordokat döntött az eladás => ebből annyi pénz folyt be, hogy sikerült csinálni egy ilyen bitang jó kiegészítőt. Ha ez a pénz elapadna, akkor vége lenne a STALKER-nek. AMIT NEM HAGYHATUNK!!!!

Attól nem félek, hogy végeszakadna a stalkernek már csak az első rész sikerei miatt sem, nomeg azért, mert a téma is kimeríthetetlen lehetőségeket kínál...

No de OFFOFF

hispan1!

Lenne egy észrevételem!
Mostanában sokszor elõfordul, hogy indítanám a fórumot, és nem jön be, utána megint elindítom, és a login panelt adja fel, mintha letöröltem volna a cookie-kat és elfelejtette volna a login nevemet és a jelszavamat.
Fogalmam sincs mitõl lehet, de biztos nem az én gépemen van a hiba, se nem a net kapcsolatommal, mivel minden más oldal rendesen mûködik.
Remélem tudsz erre megoldást, sztem a site-al lehetnek gondok.

Meg olyan is van, hogy írni akarok hsz-t, s amikor a submit-re kattintok, akkor meghal az oldal, ha pedig lefrissítem, akkor meg azt írja ki hogy "no posts allowed in this topic". Pl most is ez történt az elõzõ hsz-emmel. Kérem nézzetek már utána, mert nagyon idegesítõ, ha 2x kell ugyanazt leírnom hsz-nek, mert az elsõt nem veszi be.

Egyébként másvalakinél elõfordult már hasonló?

Na most meg az volt, hogy írtam ugye az elõzõ hsz-t, szintén meghalt az oldal, refresh, és bár bevette és olvasatlannak jelölte, viszont ezt írta ki hogy: "No post mode specified". És ráadásul annyira lassú is az oldal jelen pillanatban mikor ezt a hsz-t írom, hogy alig használható.
Elõre is kösz a segítséget, remélem mihamarabb megoldódik.

Ja és ezt is szokta írni a Post a reply/Topic review ablakba:

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

nekem meg olyan lassan jön be a fórum meg van hogy nem tudok bejelentkezni

Namármost, köszönöm az észrevételeket. Tudtommal sem a hardwired szerverén, sem semmilyen más, az oldalt kiszolgáló erőforráson változtatás nem történt. A fórumot pedig nem módosítottam: a cookie-król csak annyit, hogy ha nem enged az autologin ellenére automatikusan bejelentkezni, akkor az csak azért lehet, mert a gépre kiosztott cookie valamiért érvénytelenné vált. Lehet, hogy pont azért, mert valahogyan rendellenesen próbált meg bejelentkezni a felhasználó (persze nem a saját hibájából). Én ilyet nem tapasztaltam.

A sebességben sem vettem észre változást, erre nemigen tudok mit mondani.

Ami az elküldött, de meg nem érkezett hsz-eket illeti: először is aranyszabály: sok böngésző megjegyzi, amiket a szövegdobozokba írsz (persze ez oldalfüggő is). Ha a Submit után 404-es hiba jön be, nem frissíteni kell, mert akkor a posting.php futna le, de azt érzékeli, hogy nem küldesz semmit. Ilyenkor a Vissza gombot kell megnyomni és máris ott van a kitöltött szövegdoboz, lehet újra küldeni. Megjegyzem, ez nálam havonta egyszer ha előfordul, akkor sokat mondtam.

Ha további probléma van, szóljatok és megpróbálom orvosolni.

Ha 10 mp-nél tovább tölt egy lapot, nyugodtan rá lehet frissíteni, mert akkor az már úgysem jön be...

1. Post-Release címet át lehetne nevezni S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl-ra, hogy egyértelmű legyen (nemsokára CSS is post-release lesz)

2. Angol rész szvsz zárható :(

3. STALKER Mobil mehetne a CSS és a SoC alá

4. UHSF Filesnak lehetne külön számláló, így látnánk mennyire használják...

5. Filmszavazáshoz lehetne olyat tenni, hogy "nem láttam"

1) Már egy pár napja kiírtam a pre és post release rész után, hogy SoC, hogy egyértelmű legyen.

2) Az angol rész marad, rengeteg energiát fektettem bele, még beindulhat.

3) A mobil rész tényleg megy a SoC alá...

4) A Files-nak csinálok majd külön számlálót, ez jogos.

5) Ezen túl lesz nem láttam opció :)

1. Pedig ha teljesen át lenne írva még szép is lenne :DD

2. Ok, bár nem hiszem hogy életre fog kelni, ill. mehetne a két főrtéma alá megintcsak.

:R

Újra megy a fórum. Azt, hogy miért állt le, nem írták meg, sőt semmit sem írtak meg, mert még nem válaszoltak a leveleimre, de lényeg, hogy működik a dolog :)

Vissza
Top Alul