Hibák

Nos ez csak az adatbázis. Bár maguk a fájlok sem sokkal nagyobbak, azok sem több, mint 10 MB-ot foglalnak.

Módosítottam az egyik hozzászólásomat, és ezt írta ki:

Általános hiba

Could not insert data into logs table

DEBUG MODE

SQL Error : 1196 Warning: Some non-transactional changed tables couldn't be rolled back

INSERT INTO forum_logs (mode, topic_id, user_id, username, user_ip, time) VALUES ('edit', '472', '34', 'Tibi', '5985777f', '1183992351')

Line : 52
File : functions_log.php

foggalmam sincs, hogy miért...

Zárni akartam egy topikot, nekem is ilyesmit írt ki. :roll:

szerencsére nekem még nem volt hiba... (DE ne is legyen :D)

Valakinek kétszer ment el ugyanaz a hozzászólása, az egyiket ki akartam törölni, kb. 10-ére sikerült, állandóan a Debugos szöveget írta és nem akarta törölni :? .

Király az új mod vezérlőpult, pár dolgon lehetne csiszolni azért:
-Piros alapon narancssárga betűk / szürkén fehér :D
-Felhasználó kitíltása / felhasználónév keresése gombra rákattintva kidob egy ablakot és feleslegesen ír az ember az előtte lévő keretbe
-szintén ugyanitt: IP-cím(ek) vagy hosztnév(ek) engedélyezése ez nem tíltása kéne, hogy legyen?

-admin fül / fórum kezdete: nincs évszám

-csoportos mail küldés: jó lenne egy olyan opció, hogy minden modnak, vagy csatlakozzon midenki a moderátorok csoporthoz, ehhez hispan1-nek kéne először ilyen csoportot létrehozni

-Widra moderátor, ezért gondolom van joga a vezértlőpulhoz is, viszont a szobákhoz nem, kissé paradoxon, tenni kéne valamit...

-láttam van pár smile, ami több néven is szerepel. Mivel a régieket nem kéne átírni, viszont jó lenne megváltoztatni párat, mert pl a box és almos meg ilyen szavak könnyen előfordulhatnak és benyom egy smile-t -.-

A LOGS hibát kijavítottam, lehet bezárni, átteni, átnevezni, stb...

A moderátori vezérlőpulton sokmindent még nem tudok megváltoztatni (pl színek), mert egyszerűen nem tudom, hogyan kell.

A moderátorok csoportot létrehozom rögtön.

Valaki tud nekem segiteni?
felraktam a S.T.A.L.K.E.R.T es CD key em is van.
mikor meg probalok csatlakozni 1 serverre el kezdi tolteni aztan varok-varok es nem tolti be.nem tudom h patch kell e hozza vagy mi de nem lep be es hibat se ir ki, kifagy az egesz S.T.A.L.K.E.R
Vki help plz

szerintem neki is valami ukrán játékboltból van (ami illegális ) és egyébként a stalker ára 6990 a mi nem is olyan sok sazl bárki megvehetni (off vot)

én 13 ezerér vettem a híres áruházláncunkban, de én 20 ezret is adtam volna érte!!!

6990 az szinte oplyan mintha utánad dobnák!!!! :D:D tessék megvenni akár itthon akár ukrajnában rendesen BOLTban :D

Vissza
Top Alul