Hibák

Késleltetés van, asszem 15 mp, de ez kell a floodolás elkerülésére (megelőzendő a problémákat). Mikor írsz egy csomót én nem küldi el, az azért van, mert a hardwired.hu mysql szervere elég terhelt, és visszautasítja a beírás kérelmét. Előfordul sajnos...

És az miért van hogyha frissítek akkor kiszélesedik a kép azután meg visszaáll alaphelyzetbe?

Ez csak azokban a szobákban van (és a szobáknak csak azon az oldalán), ahol van egy üzenetben egy nagy kép. Az okos fórum ezt összhúzza, de egy pillanatra még az eredei méret töltődik be. Végső soron azonban a végeredmény a lényeg: beigazítja magát...

Erre felé is látunk hispan? :D Hiba, hogy nem vagy itt, vizsgákra gyúrsz? :)

Bezony, keményen...
Alig várom már, végeredménytől függetlenül, hogy túllegyek ezen a féléven, aztán csak a játékoknak élek...

Nálam is ZH-k sorozata, hétfő, szerda, péntek már vizsga, meg rá 10 napra is egy meg arra 10 napra is egy és még nincs is meg az összes.

Ne hidd, hogy nincs jobb dolgom. Most épp várat kezdtem építeni aztán rögtön előrehoztak egy vizsgát szóval most félben van egy építkezésem is :D

Csak nekem van baromira belassulva a fórum vagy másnak is? Egy percig tartott, amíg megnyitott egy topicot :? .

EDIT: Na, úgy látszik megoldódott, mostmár jó eljen .

msot jött egy mail hogy kaptam 1 privált üzit és viszot a fórumon azt írja hogy nics privát üzeneted ez mitöl lehet ???

Nézd át a profilodat hogy mire van állítva az az emailos követő opció

Az adatbázis mérete:................................21,28 MB
Témák száma:.........................................145
Felhasználók száma:................................1881
Hozzászólások naponta átlagosan:.............44,6
Témák száma naponta átlagosan:..............0,39
Felhasználók száma naponta átlagosan:.....5,04

Vissza
Top Alul