Hibák

Felmerült hiba az avatarokkal kapcsolatban, nos ezt elvileg javítottam, vagyis az ez után a gépről feltöltött avatarok már meg fognak jelenni. Ha még sem, azt kérem jelezzétek itt.

Természetesen, most is moderátor vagy :D
Úgy általában minden jogot megadtam az összes szobában, ami a moderátor joggal áll (tekintve hogy ebből a szempontból egy embernek két állapota van az egyes főtémákban: "Moderátor" vagy "Nem moderátor" :D)

hispan1":33cg4if5 mondta:
Természetesen, most is moderátor vagy :D
Úgy általában minden jogot megadtam az összes szobában, ami a moderátor joggal áll (tekintve hogy ebből a szempontból egy embernek két állapota van az egyes főtémákban: "Moderátor" vagy "Nem moderátor" :D)

Egyszerre az összes szobához? :D ok, ezért ez lehet, hogy kicsit sok lesz, de majd meglátjuk ;)

Figyi, ez olyan dolog, hogy ha egyik szobában moderátor vagy, akkor a másikban miért nem? Ezért.
AMúgy ritkán fordul elő, hogy moderálni kell, szerencsére.

Miért jó, hogy lehet látni a másik IP címét és erről még listát is vezet a fórum? Azt hittem az privát dolog.

Most azon dolgozom, hogy mindenki a maga IP-jét láthassa bejelentkezéskor. Meg a host-ját is. Ez csak ilyen apróság, nem lesz frekventált helyen.

Razor: pont 1280x1024-re van optimalizálva az oldal és IE böngészőkre. Hálás lennék, ha tudnál egy képet mutatni a hibáról illetve ha leírnád, milyen böngészőt használsz.

Ehh. Ez érdekes. Megpróbálok majd rajta finomítani, de mint mondtam, a célböngésző az IE, abban pedig jó a dolog. Köszi a képet.

hispan a chatboxnak van valami késletetése az üzenetek elküldése között?? mert néha gépelek fél oldalt és nem küldi el :x

pYura":1te9y3l6 mondta:
hispan a chatboxnak van valami késletetése az üzenetek elküldése között?? mert néha gépelek fél oldalt és nem küldi el :x
biztos van, mert:
" Nem küldhetsz rövid időn belül több hozzászólást, várj egy kicsit."
sztem ezt ki lehetne szedni...

Vissza
Top Alul