Hibák, problémák.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Sziasztok! egy olyan problémával szembesültem amit nem tok hovatenni h multyzni szerettem vna de akármeik szerverre csatlakozom avval üzenettel kidob egy kis töltés után h nem jó verziószám! De én a 08-as verzió birtokában vok és ennek tudatában a 08-as verziójú szerverekre próbáltam csatlakozni. Ha másverziójúra megyek rá egyből kidobja h nem jó verziószám ami egyértelmű de ha egyező verziójú szervere akarok csatlakozni akkor elkezd csatlakozni tölt egy picit és ugyan evvel a szöveggel kidob: nem egyező verziószám! Tudna nekem valaki segíteni?

mellesleg nálam is csinált ilyet (eredeti játék melett ) lehet az a probléa hogy van fent valami mod.... esetleg tedd újra a játékot

én úgy tudom hogy csak eredeti játékkallehet multizni akkor elég egyértelmű bug vagy valami bezavarja a gépeden mert az is előfordulhat.

az volt a vicces hogy nem tettem fel patchet úgy meg működött .... mondjuk annyira nem is létfontosságú mert úgysem jáccok a multival .

Murder3 de vannak profik akik nemigazi játékkal multyznak.de amikor csinálnak szervert, egy időután lebuknak.volt nekem olyan, hogy bent jácottam egy szerveren, és kidobott (szerintem mindenkit)azzal a szöveggel hogy érvénytelen létrehozó.na, akkor bukott le. hmm

Persze hogy eredeti a játék! (gyűjtői változat 8) ) igen mindegyiknél ezt csinálja. a játék eredetileg a 4es patch-el volt mivel avval adták ki a játékot én felraktam a 8-as patch-et. Patchelés előt nem próbáltam multizni lehet h a patch a baj? mod is van fenn 1 akor lehet h ezek a bibik??? újra rakom a játékot nem patchelek és nem rakok hozzá modot és megnézem h úgy sikerül e. Kössz az ötleteket! :!:

Bug: Csatlakozni szerettem volna egy szerverhez, tölt egy picit, azt kidob egész a Wondowsva. lol2

helo the ras nekemis ijesmi a bajom csak a 04 el.
tud valaki segiteni

[mod]egyszerre egy hozzászólás - Tibi[/mod]

kicsit hosszabban tanulmányoztam a multit , játékélményben és pályák tekintetében jobb mint a shoc , viszont instabil de annyira hogy nagyokat lehet a dekstopra zuhanni , 1 órás játéidő alatt kb 2x volt benne szerencsém , alig találni szervert ahhol normális ping melett ttudnák jáccani , van valami osztrák nah ott elfogadhatóak a sebességek , egyszóval kár érte nem olyan rossz ez .

sziasztok
Kérnék egykis segitséget
fsgame.ltx hibával nem enged multizni valaki tud segiteni?
elöre is köszi

Mit tegyek hogy eredeti win 7- semen multizhasak vagy egyáltalán a game müködhesen.Benetek minden bizodalmam . :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Vissza
Top Alul