Hibák, problémák.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A

Anonymous

Ide lehet írni a Multíplayeres hibákat. Én azzal kezdeném hogy multíplayereztem 3300 rum volt,
a felszerelés amit vettem 3100-ba került, de a maradék 200-at is elvette.
Volt amikor 900-at is vette el.

akkor én is sorolnám: nem lehet mindig csatlakozni , a ping az egekben van és néha szaggat az egész , a multi olyan fos hogy azt nem lehet leírni :S

latott mar vki oan szerot amire 3200 player mehet?????? mert lattam ien szerot tegnap este es kicsit meglepodtem, azon meg foleg h mekkora pinget lehet ott csinalni

3200 ? azt meg hogy egyáltalán hogy fértek el a pályán mikor én úgy tudom hogy 64 játékos max...

gondolom ott iylen diavetítés féle partikat szoktak rendezni :D

Hopp.Máris ittvan mégegy. A tűzoltóállomáson, ha lentvagy a zöld bázison úgyhogy háttal a létrának, akkor a baloldali kijáraton kimész, ottvan egy épület ami egész a falig megy, felugrassz a peremére elmész egész a falig, ottmeg felugrassz az ablakba (vigyázat!nagyonnehéz!)és onnan áttudod ugrni a keeírést és így kilehet jönni a játéktérről.Ezt direkt csinálták bele vagy csak véletlen, esetleg bug? :D

Kik akarnak szivatni? A készítők vagy a játékosok?(illetve most nemtudom megfogalmazni de baj és csalás ha valaki kimegy? mert sokszorl áttam már, h valaki kiment éés onnan lövöldözött.

nem csalas az ha tudsz 1 jo relytekhelyet ahonnan lehet kempelni csak nem szep dolog lol2 lol2 lol2 lol2 utalom a kemper csuprokat

még annak idején a soch multijában yantar factoryban a zöldek kezdőhelyén a hangár tetejére ha felmásztál és volt elég ammo akkor a mecscs-et simán meg lehetett nyerni.. amit lenetbb írtatok azt biztos nem vették észre a készítők.. meg az is biztos hogy nem direktben csinálták. mellesleg a youtub-on annyi csíteres videó van fent stalker ügyben hogy az már fáj...

sztem meg mindig tobb krajziszes csiter van mint stalkeres.
egyebkent ha felmesz jutubra es beirod h stalker csiter es kesz

gtc376":3tana4rf mondta:
Belinkelsz egyet?

pl: ilyen noob

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aMRdkQcljB8&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aMRdkQcljB8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Ha ígyjáccik biztos az első.
Egyébként jóláttam?Hőérzékelője is volt?Úgy könnyű... :roll:

Ez egy wh ha jól tudom a codos tapasztalatok alapján

léynegében azért iylen kivilágítottak hogy lásd az ember pl a codba is iylen a wh asszem

cheat.
de lehet itt máshogy hívják vagy más a neve de a wh is ez tulajdonképpen.

Vissza
Top Alul