Hiba

Na megoldottam félig meddig. A magyarítás piszkált bele bár leszedtem már korábban de úgy néz ki belepiszkált annyira még így is, hogy a multit zavarja. Újra raktam a játékot felpatcheltem 1.0006-ig és működik. Már csak az lenne a kérdésem, hogy a Soc-hoz külön le kell töltenem a Battleye-t azért nem enged még mindig multizni? Ugyan is már tudok kapcsolódni a szerverekhez de visszadob a főmenübe. Ez a Battleye hiánya miatt lehet?
Szerk.: azt olvasom, hogy a Stalkerek egyike sem támogatott már a Battleye által. lol2 NA most akkor mi lehet a gond?

szerintem gamespy kell neki , annó nekem is le kelett szedni ezt azt.

leszedtem de ... semmi még ha gamespy-on belül csatlakozok szerverhez akkor is visszadob a soc főmenübe. Tanácstalan vok.

van valakinek tippje miért nem tudok olyan szervert indítani amit látnak a többiek?
pl indítottam egy szervert "UHSF stalkers" néven, de hiába van átengedve a tűzfalon hiába vna bekapcsolva Public server senki nem jön rá...
oka?
megjegyzés se router se Proxy nincsen...
tanácstalan vagyok :?

Nem találják meg. Meg ha meg is pillantják, akkor se mennek rá, mert látják 1/X, meg nem is keresik és másikra mennek, amit ismernek. Szerintem.

kicsit multiznék de mikor futtatnám a hatos patcht aztírja nem találja a játékot. Mi a teendő?

Vissza
Top Alul