Hiba

Chocho

New Member
Csatlakozás
2008.11.15.
Üzenetek
1
Reakció pontszám
0
Sziasztok!

Először is elnézést szeretnék kérni a topic miatt. Ugyan hasonlót láttam bezárva, de igazság szerint nem tudom, hol tehetném fel ezt a kérdést. Pedig fontos lenne, nagyon is.

Tegnap megvásároltam a Slaker SOC-ot a 100% csomagban, 1800 Ft-ért. A gond ott kezdődik, hogy szeretnék multizni neten, de nem megy. Rámegyek a Network Play-re, kiválasztom a szervert, csati, majd a "Connecting to" felirat után rögvest kidob a főmenübe. Egy szerver nem sok, annyira se sikerült felcsatlakoznom.

A játék doboza ugyan magyar, de a game maga US Version. 1.0006 patch fent van, minden pazarul működik. Mégis mi lehet a gond? Talán hogy a szerverek eusak? Vagy esetleg más? Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönöm.

szerk: az oprendszer Vista 64 bit, ha ez segít...

Chocho

Nekem is 100%-os (is, b.nőmtől kaptam, nem tudta , hogy megvan :D ) van meg, de még nem neteztem vele. Mindjárt megnézem.

nos Chocho szivesen segítenék ha tudnék de nekem is ez a bajom.Ráadásul nekem kellene az 1.0001-es normális patch mert amim van az nem jó s nem tom felrakni a többit sem így.

nos leszeded ezeket

http://stalker.filefront.com/file/STALK ... ONLY;77220

http://stalker.filefront.com/file/STALK ... atch;78885

http://stalker.filefront.com/file/STALK ... atch;82268

ha multizni is akrsz akkor ezt is szedd le

http://stalker.filefront.com/file/STALK ... atch;84306

és értelemeszerűenn feltenni szal elösöz 100.1 utába 1003 aztán 1004 végül 1005

(mielőtt még vallaki leírná azt is tudoom hogy elegendő feltettni a legutololsó patch-et nha én tengap pont ezt tettem és rakhattam újra a játékot )

Sziasztok! egy olyan problémával szembesültem amit nem tok hovatenni h multyzni szerettem vna de akármeik szerverre csatlakozom avval üzenettel kidob egy kis töltés után h nem jó verziószám! De én a 08-as verzió birtokában vok és ennek tudatában a 08-as verziójú szerverekre próbáltam csatlakozni. Ha másverziójúra megyek rá egyből kidobja h nem jó verziószám ami egyértelmű de ha egyező verziójú szervere akarok csatlakozni akkor elkezd csatlakozni tölt egy picit és ugyan evvel a szöveggel kidob: nem egyező verziószám! Tudna nekem valaki segíteni?
Szerk.: hülye vagyok rosz topicba írtam ezt a CS-hez tartozik :D

Segítséget szeretnék kérni! A napokban megvettem a SoC, de nem Magyarországon mert itt ugye nem lehet kapni. Ausztriából hozattam, full német verzió. Feltelepítettem angolul, ráraktam a javításokat ( 1.0001-1.0003-1.0005-1.0006) majd a magyarítást. Belépek a hálozati játékhoz kiválasztok egy szervert, klatty, majd egy darabig mutatja hogy kapcsolódás, de kb. 10 mp. mulva visszaugrik a menübe. Természetesen az 1.0006-os szerverekre próbáltam csatlakozni. Egyébként a szervereket mutatja.

Kimmurielnek volt igaza. Leszedtem a magyarítást és lőn, megy a multi! Egyébként a 6 -os javításnak semmi baja, a serverek többsége mind ezen fut.

viszont single playerben csak a baj van vele , multihoz tényleg jó de máshoz nem

Annyit azért megjegyeznék, hogy LAN-ozni viszont lehet magyarítással is abban az esetben, ha mindegyik gépen ugyanaz a SoC verzió van fönt ugyanazzal a magyarítás verzióval! Csak ha interneten keresztül akarsz játszani, akkor gázos, mert más gépeken tuti nincs fönt magyarítás, és ez okozza az ütközést.

Ja ez így van de ha már moddal tolod akkor sem enged föl legyen az bármilyen is legalábbis engem nem enegedett föl

Kimmuriel":16wcw9ag mondta:
Annyit azért megjegyeznék, hogy LAN-ozni viszont lehet magyarítással is abban az esetben, ha mindegyik gépen ugyanaz a SoC verzió van fönt ugyanazzal a magyarítás verzióval! Csak ha interneten keresztül akarsz játszani, akkor gázos, mert más gépeken tuti nincs fönt magyarítás, és ez okozza az ütközést.

tényleg a lanozásnak sok értelme van , öszeraktok egy hálozatot 23456 óra alatt , aztán jáccotok a sztólkerrel lan-on lol2

jim67":3heojtd7 mondta:
tényleg a lanozásnak sok értelme van , öszeraktok egy hálozatot 23456 óra alatt , aztán jáccotok a sztólkerrel lan-on lol2
WUT? Jobb helyeken már alapból össze van tolva a háló, csak a játékot kell földobni... Főleg az olyan elvetemült egyéneknél, akiknek nem is egy gépe van, ott csak össze kell ülni a skacokkal aztán hadd szóljon! lövés1

Nem tudok 1.0006-ra patchelni. Egyszerűen nem engedi, azt írja ki, hogy a telepített játék könyvtárában lévő XR_3DA.exe nem egyezik az eredetivel. ÉS ennyi... kilép. MI lehet a hibaa?? ( a játék eredeti) Egyértelműen azért lenne olyan fontos patchelni 1.0006-ra mert multizni szeretnék de hát így nem megy... VAlaki segítsen mert én tanácstalan vagyok.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul