Heti hírek a GSC fejlesztőcsapattól

nah mostmár akkor (lehet ) hogy beindul majd a multi is csíterek reszkessetek taps1 eljen

de a képeken valami mod is van fent..vagy nincs mert a menu és még sok más elég furcsán néz ki

Az az OL mod, de vanillával is ugyanilyen nagyon a betûk, az nem attól van. Ráadásul nekem pl az Arénában eszméletlenül szaggat, és volt ma 3 ctd-m is vele, de mind ilyen xrgame.dll volt, úgyhogy nekem reinstall lesz hamarosan, ez az 1.0006 patch csak rosszabbá tette:(
Multit nem próbáltam mert nem érdekel.

Én épp most tettem fel, mivel a kedvenc multis szerveremen is volt sajnos update 1.0006-ra. :| Kíváncsi vagyok, hogy jön-e a napokban valami gyorstapasz.

Hát én már újrahúztam a stalkert, majd figyelem hogy mi történik.:)

Sziasztok! Hétvégén én is megvettem az a játékot(kalózban megvolt, de úgygondoltam, hogy eredetivel megköszönöm ezt a remek gammát). Föltettem az 10001-es patchet + a járműves mod-ot és működött is. Fölraktam a magyarítást, azzal sem volt baj. "100%-ig kihasználom a játék adta lehetőségeket,multiban is játszani akarok, ezért fölrakom az v10005 tapaszt."-gondoltam. Föl is raktam ám az volt a baj, hogy elkezdte kérni a cd...t. Mi lehet a gond, vagy melyek a megfelelő patchek, mert a neten tengeteget találtam.
Please segítsetek az optimális patchekben

1.0001-et tedd fel elsőnek, 1.0002 ugy tudom csak az oroszoknak van, tehát olyat ne is keress. Következőnek tedd föl 1.0003-at 1.0005-öt.
1.0004-ről nem tudok...

van 1004 is és az a legstabilabb az 1005 az azt mondják nem valami jó

Még egy cucc: Az előző kommentembe elfelejtettem leírni, hogy volt olyan eset, hogy fölraktam a az 1001-et és a jármű mod-ot, majd az 1005-öt. A multi elindult, de a single-nél már az intro elkezdésénél kilépett windowsba, és kiírta, hogy "some bug...". De ezekszerint Nightwatch listája hatásos. Thx
tehát 1001, 003,004,005.
Apropó a 006 műxik már rendesen?!

megj: Mondjuk eléggé csalódás volt azzal szembesűlni, hogy csak az első térképen száguldozhatok a jó kis Lada Niva-val. utána megint gyalogolnom kell :lol: lol2

1.0006-ról annyit tudunk, hogy nagyon új és elég instabil patch, szerintem várj még egy hetet legalább mielőtt felteszed, hátha addig javítanak valamit rajta.

Csak 1 patch-et rakjatok fel, ne össze vissza. 1.0004 ha single fontosabb, 1.0005 ha multi.

Úgy, tudom, ha az 1.0005-öt akarod, akkor ahhoz kell az 1.0001, vagy what a fuck...?

legtöbb patch nem megy fel ha nicns meg az előző. tehát én mindig install után feltolom az 1.0001 majd 1.0003 aztán 1.0004 ... stb nem kerül semmibe, még rebút se kell, és legalább biztos jó lesz.

Felesleges :? sőt szerintem káros is. Mert így csinál egy olyan verziót, ami senkinek sincs. (Nem biztos, hogy minden felül tud írni, törölni meg nem fog a telepítő szvsz)

Fennvolt gépen Clear Sky Beta, mellé felinstalláltam SoC-ot, és nem indult, bug trap üzenettel :lol: :lol: , aztán kitöröltem minden CS-s cuccot, újraraktam SoC-ot és megpatcheltem.. (1.0001; 1.0003 és 1.0004), magyarul én is dezodor példáját követem, és működik faxán.. Mellesleg 500kg-al tolom és 16 hellyel a belten, és jól működik.. :wink:

Vissza
Top Alul