Heti hírek a GSC fejlesztőcsapattól

azt hogy onnan is meg lehet venni, picit olcsóbban.... letöltöd, kiírod, és a steam szervereken tudsz multizni vele, ami a legjobb megoldás szntem, mer gyorsak is, nem úgy mint a kelet európai szerverek... a lag megszűnne kb.

Ha gyorsabb lesz mint a Steam, akkor jobbat nem is kívánhatnánk 8)

nekem a izé van meg, hl2 bronze pakk (hl2 kuponnal ingyen tölthettem annó ...ati powaaa :D) és elég jók a pingjeim a steam powered szervereken, ilyen 4-5-6. max 10... persze netfüggő is, régen volt hogy 100-140 is volt a félmegás nettel. mindenesetre szntem a steam szerverek akko is gyorsabbak, mint a gsc által nyújtott akármik.

ha van eredeti cdkey-ed akkor nem kell megvenni újra, azzal tudsz regezni, és mehet a zsinat. de még ne keresd mer ez még a jövő titka .D

igen barátom te meg nem tartozol a klánba :x

Új klán :lol: exotic stalker 1 wart játszottunk 2v2 tdm amit nyertünk de aki akar jönni msn:f4bu@freemail.hu

bakkaer legalább 1 mailt írhattál volna na mindeggy már nem tartozol a klánba. #B

szerintem ne itt folytassuk Pont ezt akartam mondani. - pYura ( ha nem tudod hogy miért nem akkor kérdezz meg 1 nálad idősebbet aztán majd az elmagyarázza :wink: )
vagy kérdezd meg Widrát

Hi mindenkinek,

Kicsit késtem a heti hírekkel, de meg volt rá az okom... Nos nézzük mi zajlik most itt. A clear sky projekt most van abban a fázisban, amikor a kisebb részeket amik már készen vannak, összefonják, és lesz belőle a nagy egész. Ilyenkor jön az a rész legtöbb esetben, amikor a fejlesztők a felhasználókhoz fordulnak, és ötleteket kérnek. Ez minden projektnek jót tesz :)

Nos pár dologot röviden a clear sky-al kapcsolatban:
- A blowoutok megnehezítik az életet a zónában, és az egyensúly is megborult. Megkezdődtek a harcok a fakciók között.
- A játszható fakciók: banditák, stalkerek, duty, freedom, és a tudósokhoz is lehet majd részben csatlakozni. A főhősünk pedig zsoldos alapból. Az imént felsorolt csoportok nagyrésze semlegesen viselkedik.
- a monolith, military és a zombik alapból ellenségesek, mint eddig
- minden fakció ural 1 vidéket (és majd a csatákban dől el, hogy kié lesz a nagyobb terület)
- minden fakciónak megvan a maga sztori küldetése, és mellékküldetései
- éppen ezért szeretnénk egy ilyen lehetőséget nyújtani, hogy akit érdekel a dolog, írja le, hogy milyen mellékküldetést szeretne (persze azért valós dolgok legyenek benne, ne szamurálykard meg atombomba)

Mielőtt elözönlötök minket az ötleteitekkel, kérlek vegyétek figyelembe a következőket:
- ez a játék a stalker és nem pedig hl2 meg elder scrolls meg warcraft... tehát ne vegyétek azokat alapul, csak olyan ötleteket várunk, amiket a jelenlegi játékkal meg is lehet valósítani
- csak a sztorit kell leírni, a többi a mi dolgunk
- csak olyan tárgyak szerepelhetnek benne amik már eddig is voltak (tehát horgászbot meg játékmaci ne legyen benne)
- a közzétételhez használd a sémát, amit kitettünk a gsc fórumra, az alapján írd le az ötletet, úgy könyebb számunkra is eldönteni, hogy érdemes-e vagy nem
- akinek az ötlete belekerül... arról készül 1 saját karakter aki a zónába fog mászkálni, persze a küldetés is bennelesz, és a credits-be is szereple majd a neve

üdv,
Anton

1. tudsz angolul?
2. gsc forums / stralker stories / és ott a clear sky stuff
3. megnézed az első postot, elolvasod, és annak alapján írsz 1-et, aztán ha nem hülyeség, akkor LEHET hogy megcsinálják... de kérek mindenkit, tényleg ne vicceskedjen, mer ezzel csak én égek be :F köszi.

Fúúú, bazze! Kár, hogy nincs egy csöppnyi fantáziám se :D Milyen menő lenne egy Sven nevű karakter a STALKER-ben :D

tudok angolul, de igérem csak akkor irok ha jó ötletem lesz :) az a lényeg, hogy a legjobb ötlet magyar legyen. (és az enyém :D)
linket tudsz adni mert az angolság és hüyleség két összeegyeztethető dolog :roll: lol2

bakker gsc fórum használd a google csodálatos erejét :d

de nem találom meg pontosan. pedig elvileg még széffeltörésben is segít a gugli :D:D

Vissza
Top Alul