>>HCC<<

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Mentem vele még pár kört...azért figyelni kell. Szerintem jobb egyesével lőni vele, mint full auton és érdemes fejre menni. 10 töltény elég kevés hozzá még így is. Kicsit pontatlan is, de alig van hanga... és persze olcsó az SVD/SVU-hoz képest eljen

A régi , 2215 ös verzióban lövöldöztem Vintorezzel (VSS), és asszem a vonat hátuljáról az őrtorony lámpáját csak ivelve találtam el .. De közelre 10 töltény is elég .. Autóban is mehet .. Csak fejre :D

pYura":1kokgw53 mondta:
...Kedvenc piszolyom a Kora. 7 töltény, gyorsan lő, pontos és erős. Kinézete az akciófilmeket idézi :D...

Na tegnap én is vaktába szórtam párszáz töltényt vele .. És határozott véleményem , h hangtompinyóval gyilkos eszköz ... Emellett kinézete sz.tem egy .45 ös Colt M1911 re hasonlít, még a skuló is .45 ACP .. A játékban kb olyan helyet foglalhat el , mind a CS-beli Desert Eagle és a CoD 1-ben levő Luger keveréke: Szarnak és bumfordinak látszik , de irtani lehet vele ..

Hali,egy aprócska kérdésem lenne a STALKER-ről.Elakadtam a single részen a 18x vagymi laborban,valami kódot kell keresni egy ajtó kinyitásához,de sehol sem találom.Tudom,hogy nem ide vágó,de megköszönném,ha valaki segítene.

:D Van valami u ilyen névre hallgató lengyel gyártmányú FPS is .. Azzal játszanék még 1x .. csak nem tom a nevét :D:D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul