>>HCC<<

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
S.T.A.L.K.E.R.-ban mindenféle tudománnyal fellehet mondani! Én is sokáig klánoztam CoD1-ben, meg CoD2-öt is sokáig gyúrtam, szóval nem most estem le a falvédőről, de kipróbáltam ezt az MP Beta Demot, és tök más! Haverokkal nyomtuk egy kicsit, és olyan szar statom volt mint még soha! :D Teljesen más, a fegyver úgy visszarúg mint a franc, nincsen leugrok a 10.dik emeletről és nem halok meg! Sem az hogy eldobom a map végébe a gránátot kezdőről! Van egy GFM nevű mod a CoD-hoz, ahoz tudnám hasonlítani! Aki játszott vele az tudja milyen, nagyon élethű! Szóval hiába a mindenféle klános tapasztalat, stb, ez más! Itt átkell majd szokni! Aki véletlen próbálta a napokban kiszivárgott demot az tudja miről beszélek! Természetesen nem arról van szó, hogy nem lehet fraget szerezni, de itt már akkor is zajt csapsz ha szinte már fekszel! :D Ugyanis 2 féle gugolás van! Ha neki megyek a drótkerítésnek, azzal is zajt csapok, itt már igen csak figyelni kell mikor futsz, mikor minek mész neki!

Elnézést ha ez itt offnak minősült, vagy ha már elmondták ezeket előttem!

Na majd meglássuk mennyit kell átszokni ördög_zöld meghajol

Itt pYura mellé állok ... Egy komoly, összhangban uralkodó klán mindig 18 + éves embereket vesz fel, akik normálisak , ha akarnak... De az ökörködés is fontos rész .. :lol: . Én 4 éve koptatom az MG porát .. Játszottam CS-vel , MoH szériával , CoD 1 és UO val, CoD 2 vel jelenleg is .. És ott a gémerek 75% - a még asse tudja mijen asszonnyal lenni, mert 14 évesen kivülről betéve ismeri a mapok bakijait, a történelmet se vágja, csak h a Nácit lőni kell, a szövik meg dicsőek .. Ugyhogy kocka ... Nőjj még 1 kicsit ..

Affelől pedig hogy hogy jáccol, nekem kétségem nincs .. Első három .. Nos én szar vok CoD 2 ben .. Alig van reflexem, de ha dühöngök én is tudok szerver 1.-2.-3. lenni egy publikon .. A STALKER más ... Itt nem az ösztöneidnek kell hatni, hogy a másikat hogy lövöd fejbe ugrásból .. Lehet beleugrassz egy Shredderbe (v nem tom hogy nevezik a széttépős anomáliát) ... Akkor te is sz*psz ...

A stukkerek .. Nos igen .. Nem mindegy, hogy Makarovval akarsz lelőni valakit 500mről , ivelve 1 oltárit , vagy előhuzol 1 VSS-t és szitvává lövöd 10 töltényből ..

sajt88":347r1pyj mondta:
kivülről betéve ismeri a mapok bakijait, a történelmet se vágja, csak h a Nácit lőni kell, a szövik meg dicsőek ..

Off: CoD2-ben sztem jobb nácinak lenni, mint szövetségesnek. Mindenki elítéli őket a történelmi szerepük miatt, de hát mi mást vár az ember... :roll:

Tibi":3lix299x mondta:
sajt88":3lix299x mondta:
kivülről betéve ismeri a mapok bakijait, a történelmet se vágja, csak h a Nácit lőni kell, a szövik meg dicsőek ..

Off: CoD2-ben sztem jobb nácinak lenni, mint szövetségesnek. Mindenki elítéli őket a történelmi szerepük miatt, de hát mi mást vár az ember... :roll:
OFF:
Yep .. A puskájuk , géppuskájuk erősebb, de a mesterlövészük egy 0 , a géppisztolyukkal még 1 csigát se lehet agyonlőni ..
End Of OFF

Ma egész sokat nyomtam a 2945 multit. Első egy órában tényleg furcsa és szokatlan, de aztán hamar belejön az ember.
Érdemes odafigyelni, hogy mekkora fegyverrel mászkálunk, mert a nagyobb darabok nem csak hogy sokkal pontatlanabbak mozgás közben, hanem a fordulási szögesbességünk is sokkal kisebb velük. Ez tetszik, mert így nincs az, hogy csukot szemmel fordulgat az ember x fokokat, hanem folyamatosan figyelni kell.
Fegyverek kisebb sorozatokban egész pontosak, sorozatlövében pedig elég erősen felrántanak utána meg elkezdenek rángatni.
A piszolyokon kívül szinte mindegyikre érdemes hangtompítót szerelni, nem sokkal pontatlanabbak vele. Pisztolyokat, meg úgyis csak közelre használja az ember, szerintem azokra felesleges.
Kedvenc piszolyom a Kora. 7 töltény, gyorsan lő, pontos és erős. Kinézete az akciófilmeket idézi :D
Most amíg rengeteg pénz áll rendelkezésre nem igazán elhet érezni a pénz súlyát, mindenki mindenből megveszi a legjobbat, végtelen lőszer van, senki nem takarékoskodik.
Ellenfél hátizsákját felveszed lehet találsz valami jó fegyvert / madpackot, és +100 tallér jár érte.

Mit is mondthatnék, nem lett hihetelenül más mint a többi fps, de nagyon hangulatos, élvezetes. Játékmenetben nekem mind a MoHAA-t, CoD-ot és a CS-it is idézi kissé. Átállás megtörtént taps1

És persze kell egy láma is, mint én, aki ott rohangál és lelövöd :)
Legközelebb én csinálom a szervert :)

hispan1":dwd1g6vc mondta:
És persze kell egy láma is, mint én, aki ott rohangál és lelövöd :)
Legközelebb én csinálom a szervert :)

Hát igen, mint írtam is most mindig az admin nyer. Neki mindenki laggol, de a lövése nem. Másnak szintén mindenki laggol, de még a saját lövése is :)

ps.: hispan: amikor az elején kétszer lelőttél sorozatban komolyan mondom elkezdtem félni :D

Igen, ott én is megijedtem magamtól :)
Igazából annyira laggos volt, hogy meghúztam a ravaszt és kilőtt egy tárat azon nyomban, én meg csak próbáltam irányítani a fegyvert :)

Eszerint még mindig döglik a multiplayeres netkezelés? ... Mee én meg Hamachin próbáltam játszani , de sikerült Fatál Errort szednem össze egy csinos Say Allal :lol: :lol:

Nem, alapvetően most jó a dolog, csak aki csinálja a szevrert, annak van 7-8-as pingja, akik meg csatlakoznak, 30-40 alatt nemigen ússzák meg, ebből következőleg az admin "mindig nyer". Perszer pYura amúgy is jobban játszik, mint én, de ez egy helyzeti hátrány számomra...

Ez az egész ping dolog cseszi el a dolgot...
Ma bementem UK 1-be, (0 embert írt ki, erre bent vannak vagy 6-an...), szóval benn vagyok, de van egy ember, akinek 9-es a pingje, többieknek meg 300-as... Namármost, így nehéz volt és hamar meguntam, tekintve, hogy minden második ölés az övé volt...

Az az érdekes, hogy páran ping ellenére is nagyon jól tudnak játszani. Kijönnek a taktika különbségek és nem csak a reflex számít :)

pYura":278muj8q mondta:
Az az érdekes, hogy páran ping ellenére is nagyon jól tudnak játszani. Kijönnek a taktika különbségek és nem csak a reflex számít :)

Sasol & Tüzel & Mozog...

Visszavonom, amit a VSS-ről mondtam... überjó fegyver :twisted:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul