Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
kocka":15hkj72o mondta:Ebbe viszont én egyet értek, mert azért a stalkernak más a műfaja mint a cod2-nek, mert a stalker tulélő fps lesz, es a fizika is teljesen más a kettő játékban, azt már a bétán is észre lehetett venni.![]()
:?:Slade":27tkqe8l mondta:igen teljesen más a mozgás
Doma":22vxin7p mondta:pYura":22vxin7p mondta:kocka":22vxin7p mondta:Szeretnék jelentkezni a HCC klánba! Mit kell csinálnom hozzá, hogy bekerüljek?
Még nincs kész a teljes lista a jelentkezési feltételekről, de a két legfőbb: betöltötted a 18. életéved és tapasztalt multiplayer játékos vagy. (Kezdőket nem veszek be sajnos nem1)
Tapasztalt multis??? Ha jól tudom a S.T.A.L.K.E.R.-ben mások a túlélési lehetőségek.Lehet pro vagy COD2-ben de kaka S.T.A.L.K.E.R.-ben mert teljesen más. :roll:
wasaby44":3s1pa08g mondta:Lehet, hogy aki a cod2-ben még észleli az adrenalint amit az igazi háborús övezetben tapasztalt, felborzolja a kedélyeit a játékosnak, és fejbelövi magát. Ami persze azzal jár, hogy több halála lesz mint fragje, és így tényleg "kaka" a gémer :twisted: :lol:
Tibi":36snflpa mondta:Nem lehet ugyanolyan jó valaki sz.tem. Amikor a múltkor kipróbáltam az ET-t, állandóan utolsó volam (nem is kínlódtam vele sokáig), CoD2-ben viszont majdnem mindig benne vagyok az elő háromba, olyan jól megy. :?
kocka":2mt4uvb7 mondta:szóval ez kicsit más lesz mint a többi multiplayer játék.
Tibi":16gz656c mondta:pYura, minek a rövidítése a HCC?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.