>>HCC<<

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Szerintem nem. Aki überjó CoD-ban, az STALKER-ben sem lehet rossz :wink:

Ebbe viszont én egyet értek, mert azért a stalkernak más a műfaja mint a cod2-nek, mert a stalker tulélő fps lesz, es a fizika is teljesen más a kettő játékban, azt már a bétán is észre lehetett venni. :)

kocka":15hkj72o mondta:
Ebbe viszont én egyet értek, mert azért a stalkernak más a műfaja mint a cod2-nek, mert a stalker tulélő fps lesz, es a fizika is teljesen más a kettő játékban, azt már a bétán is észre lehetett venni. :)

Most kivel is értesz egyet? ^^

Multiban a kettő lényegében ugyanaz. 98%-ban olyan lesz a STALKER mint a CS.

CoD-ban nincs fizika gyakorlatilag, STALKER-ben sem fog nagy szerephez jutni multiplayerben. Túlélő rész meg eleve nincs multiban, mert ugye nem kell majd kajálni, stb...

mozgás alatt szószerint a mozgást értem: milyen gyorsan fut mekkorát ugrik stb

Doma":22vxin7p mondta:
pYura":22vxin7p mondta:
kocka":22vxin7p mondta:
Szeretnék jelentkezni a HCC klánba! Mit kell csinálnom hozzá, hogy bekerüljek?

Még nincs kész a teljes lista a jelentkezési feltételekről, de a két legfőbb: betöltötted a 18. életéved és tapasztalt multiplayer játékos vagy. (Kezdőket nem veszek be sajnos nem1)

Tapasztalt multis??? Ha jól tudom a S.T.A.L.K.E.R.-ben mások a túlélési lehetőségek.Lehet pro vagy COD2-ben de kaka S.T.A.L.K.E.R.-ben mert teljesen más. :roll:

Lehet, hogy aki a cod2-ben még észleli az adrenalint amit az igazi háborús övezetben tapasztalt, felborzolja a kedélyeit a játékosnak, és fejbelövi magát. Ami persze azzal jár, hogy több halála lesz mint fragje, és így tényleg "kaka" a gémer :twisted: :lol:

Nem lehet ugyanolyan jó valaki sz.tem. Amikor a múltkor kipróbáltam az ET-t, állandóan utolsó volam (nem is kínlódtam vele sokáig :) ), CoD2-ben viszont majdnem mindig benne vagyok az elő háromba, olyan jól megy. :?

wasaby44":3s1pa08g mondta:
Lehet, hogy aki a cod2-ben még észleli az adrenalint amit az igazi háborús övezetben tapasztalt, felborzolja a kedélyeit a játékosnak, és fejbelövi magát. Ami persze azzal jár, hogy több halála lesz mint fragje, és így tényleg "kaka" a gémer :twisted: :lol:

Aha biztos...

Tibi":36snflpa mondta:
Nem lehet ugyanolyan jó valaki sz.tem. Amikor a múltkor kipróbáltam az ET-t, állandóan utolsó volam (nem is kínlódtam vele sokáig :) ), CoD2-ben viszont majdnem mindig benne vagyok az elő háromba, olyan jól megy. :?

Persze, minden játékban vannak trükkök, amikkel nagy előnyre lehet szert tenni és kell hozzájuk némi idő, hogy kiismerje azokat. Nem csoda, hogy az első körben kitaposták a beled :D

Lehet az illető pro akár a cod2-be, akár a MOH:AA-ban. És mi van azokkal akik csak a hangra mentek? sok ilyen embert ismerek MOH:AA-ban, és cod2-ben is. Azok itt (stalkerben) nem érnek semmit, mert a fegyverre lehet szerelni hangtompítót, es attol sokkal halkabb lesz a fegyver, de azért azt is meg lehet hallani egy pár méteres körben, de nem az hogy az utca végéről meghallom hogy ott az illető. + gránátvetőt is lehet a fegyókra szerelni, MOH:AA-ban ismerek egy csomo Gránát trükköt, DE ha gránátvetővel odalőnek arra a bizonyos pontra, ott rögtön felrobban a gránát, a kézigránát viszont nem, hanem tovább pattan (elvileg) vagy, láttam a honlapon azt az interút, benne volt hogy egyes gránátok besülhetnek. És aki az eddigi játékokban csak a gránátjaira támaszkodott az a slakerben nem teheti meg, es ott van az is, hogy a fegyvereket meg kell venni. Ami minden spawnnál mínusz (legalább 500 rubel? nem tudom pontosan milyen pénznem van a játékban) a többi (kiv. cs) játékban nem kellet megvenni a fegyvereket( mohaa cod2 stb..) szóval ez kicsit más lesz mint a többi multiplayer játék.

Most komolyan azon megy a vita végülis, hogy miért kéne pYurának felvenni valakit a klánjába, akit a szabályok világosan kizárnak? lol Attól, hogy a CoD2 vagy bármi más hasonló lesz a stalkerhez, kocka még nem lesz 18 éves.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul