>>HCC<<

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Onnan, hogy ne legyenek 1 embere klánok (valaki random regel, csak hogy "klánban legyen"). 2 ember pedig kevés, ezért lett 3. 3 ember már lehet egy klán.

Megvan a kép, csak nem tom feltölteni mivel .bmp, de egyelőre nincs 3 ember sem :(

aaa hülye freemail... -.- valamiért nem küldte el... na majd ha feljössz msn-re.

Szeretnék jelentkezni a HCC klánba! Mit kell csinálnom hozzá, hogy bekerüljek?

Mondjuk írsz egy levelet a klán vezetőjének. De ezt már egy másik szobábnak kitárgyaltuk.

hispan1":1glu5paf mondta:
Mondjuk írsz egy levelet a klán vezetőjének. De ezt már egy másik szobábnak kitárgyaltuk.

próbált csak nem tudta pYura emailját és nm sikerült neki PM.et küldenie :roll:

kocka":3dedvehd mondta:

Még nincs kész a teljes lista a jelentkezési feltételekről, de a két legfőbb: betöltötted a 18. életéved és tapasztalt multiplayer játékos vagy. (Kezdőket nem veszek be sajnos nem1)

Elméleti dolog: végső sorban úgyis játékban dől el a dolog, ott kell megnézni az embereket. Öcsém mániája ET-ben, hogy mindig klánban legyen és hiába írja le, hány éve játszik és mit tud, mindig meghívják egy szerverre játszani, és ha jó, akkor veszik fel. Persze ez csak egy gyakorlati dolog, de amíg nincs stalker, a tagfelvétel bajos, szerintem.

fél éve multizok a medal of honor allied assaultal, de sajnos nem vagyok még 18 :( márciusba leszek 14 :oops: :(

Neked se fog hamar összejönni egy jó létszám, pYura, hogyha így 18 meg úgy 18... na de te vagy a leader :D

kocka, menjél a társalgóba az internetes játékokhoz, és mondok CoD2-ben egy-két jó szervert... már egy éve nyomo de nem lehet megunni...
na de ne offoljuk szét pYura topicját :D

Teljes taggá csak az válhat, akit láttam élőben játszani, de ezt asszem már írtam korábban. Sajnálom kocka, de még 4 évig nem lehetsz klántag :roll: azért mert nekem így tetszik :wink:

pYura":10n64soa mondta:
kocka":10n64soa mondta:

Még nincs kész a teljes lista a jelentkezési feltételekről, de a két legfőbb: betöltötted a 18. életéved és tapasztalt multiplayer játékos vagy. (Kezdőket nem veszek be sajnos nem1)

Tapasztalt multis??? Ha jól tudom a S.T.A.L.K.E.R.-ben mások a túlélési lehetőségek.Lehet pro vagy COD2-ben de kaka S.T.A.L.K.E.R.-ben mert teljesen más. :roll:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul