>>HCC<<

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Semmivel nem tudod jobban segíteni a csapatod, mihogy kiírtod az ellent ^^ (azon felül, hogy irányítasz).

Ez ET-ben nem igaz.
Megvan az a hibám, hogy mindig egy oldalon állok (Axis, értsd harmadik birodalom), és a 6 alap pályából 2 offenzív. Vagyis támadni kell. Ha arról van szó, hogy el kell vinni a vonatot A-ból B-be, akkor jobban járok, ha viszem-viszem-viszem és közben nem zavar, ha megölnek. Néha egyedül vagyok azzal, hogy meg akarom csinálni a feladatot, de nekem az az igazi sikerélmény :)

Axis = Tengelyhatalmak :D fordítani még tudok :P

Pub szervereken ha csapat nem támogatj a győzelmet hanem mindenki magányos hőst játszik, akkor nem fogok a győzelemért harcolni, eleve vesztett állás... Ezért lenne jó egy ütős klán!

Ok, csak az ET társadalom 99%-a abban a tévhitben él, hogy az Axis a náci szót helyettesítő kis "ferdítés" a játékban.

Pub szervereken a megfigyelt arány olyan 40/60%. 60%-ot semmi sem érdekel, csak öl, a maradék 40 meg ha épp olye helyzetben van, azért meg akarja nyerni a pályát. (pl ha szerelő, felteszi a dinamitot oda, ahová kell, ha épp nem lövi agyon senki).

Te pedig leállsz a pálya közepén történelmet oktatni :D

Akkor én nem leszek benne a klánodban :)
Elképzelhetetlenül súlyos veszteséget szenvedtél velem. :)

Ez a klán a teljesítményre fog menni, de ez még nem jelenti azt, hogy ne játszhatnán majd együtt vagy egymás ellen esetleg azonos megkülönböztetőjelzéssel^^

Nem azért mondtam, ne érts félre.
Viszont játszani biztosan fogok neten, félre is tettem némi pénzt a játék eredeti példányának beszerzésére csak azért, hogy majd tudjak hiteles szervereken is gamelni.

Nagyszerű! :D See you on the battlefield :wink:

ps.: kérem a topikom nem szétoffolását :)

ps2.: hispan1: ki én :D

ps3.: próbálkozni lehet, de nem hagyom :D

Mit kéne csinálnom, hogy a klán logója kinn legyen az oldalon? :roll:

jaj nemár... :D
Bejelentem: lesz egy >>HCC<< nevű klán, ennyi nem elég? ^^

A szabályok értelmében kell rendelkezned 3 taggal, e-mail címmel és 40x40-es klánlogóval.
Hidd el, hogy nem veled akarok kiszúrni, de ezt mindenkitől megköveteltem eddig is, hogy ne szülessenek 1 személyes klánok. Ha megnézed az eddigi klánokat, 3 fő ott is mindig szerepel.
Amennyiben viszont ragaszkodsz ahhoz, hogy egyelőre nincs több tag, legalább azt a kis klánlogót készítsd el és akkor kiteszem a klánt az oldalra is.

Ok, megcsinálom pénteken. Egyébként ez a min. 3 tag honnan jött?..

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul