Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Ahhoz, hogy győzz nem kell jól játszanod feltétlenül, elég ha ismered a pályát és ésszerűen irányítod a csapatot.
Erről jut eszembe múlkor BF2-ztem, 10 a 10 ellen nyomtuk... Ellenséges oldalon összegyült 10 klántag(!) és úgy lemostuk a szakaszommal őket a pályáról, hogy öröm volt nézni :lol: még a beszólásokra sem readáltak :twisted:
Azért az nem árt, hogy ha 1v1-ben el tudod találni az ellenség fejét
Amúgy ezért szeretem ET-ben a lángszórót: zárt helyen nem kell pontosnak lenn, csak fújsz és mindenki megsül
Taktikának nagyobb szerepe van, mint a "skillnek" (célzás pl.) Megteheted, hogy kiugrasz valaki elé és reflexből fejbelövöd, és lehet, hogy te halsz meg, de még jobb, ha hagyod magad mellett elfutni és hátbaereszted egy kemény sorozattal :lol:
Próba szerencse... nekem 2001-ben még nem ment, most fél éve elővettem újra (sokadjára) és sikerült jó volt érezni, hogy azért vannak az embernek tartalékai.
A fejlődés tényleg jó dolog. Én, mivel az ET előtt semmivel sem játszottam neten, abban fejlődtem csomót. Most már ha 1v1-ben találkozom valakivel, nem biztos, hogy meghalok azonnal