>>HCC<<

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
>>HCC<< szoba.

>> High Cranes Clan <<
HCC3_-_1_small_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tagfelvétel megjelenés után!

Nem, bélyeggyűjtők szent felekezete .... már a régi fórumon is terveztem, ide csak most tettem ki.
:wink:

Klánlogókat is elküldetem már egyszer, de mindegy :D

Egyelőre nincs kész a klánszabájzat, de előrebocsátom, hogy csak JÓ játékosok lesznek felvéve. Utálok vesztes csapatban játszani.

Én ezért nem alapítok klánt: nem szeretek veszíteni :)
Na jó, az igazság az, hogy nem tudok játszani :)

Ahhoz, hogy győzz nem kell jól játszanod feltétlenül, elég ha ismered a pályát és ésszerűen irányítod a csapatot.

Erről jut eszembe múlkor BF2-ztem, 10 a 10 ellen nyomtuk... Ellenséges oldalon összegyült 10 klántag(!) és úgy lemostuk a szakaszommal őket a pályáról, hogy öröm volt nézni :lol: még a beszólásokra sem readáltak :twisted:

Azért az nem árt, hogy ha 1v1-ben el tudod találni az ellenség fejét :)
Amúgy ezért szeretem ET-ben a lángszórót: zárt helyen nem kell pontosnak lenn, csak fújsz és mindenki megsül :)

Taktikának nagyobb szerepe van, mint a "skillnek" (célzás pl.) Megteheted, hogy kiugrasz valaki elé és reflexből fejbelövöd, és lehet, hogy te halsz meg, de még jobb, ha hagyod magad mellett elfutni és hátbaereszted egy kemény sorozattal :lol:

Hát igen... ha úgy vesszük mindennek az alapja a Quake3. Azt nyomod kicsit LANparty előtt érezhetően jobb leszel :wink:

Hardcore-on végigviszi talán nem lesz gondja utána :D Xero elég szopatós azon a szinten...

Próba szerencse... nekem 2001-ben még nem ment, most fél éve elővettem újra (sokadjára) és sikerült :D jó volt érezni, hogy azért vannak az embernek tartalékai.

:)

A fejlődés tényleg jó dolog. Én, mivel az ET előtt semmivel sem játszottam neten, abban fejlődtem csomót. Most már ha 1v1-ben találkozom valakivel, nem biztos, hogy meghalok azonnal :)

:D Nekem teljesen elmegy a kedvem a játéktól ha többször halok meg, mint ahány killem van. 2/1 arány már egész élvezhető :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul