Hamachi Virtual LAN - multi betahoz

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Hamachi Virtual LAN 0.9.9.9 használata

Első körben itt a link hozzá:
http://stalker.hardwired.hu/hamachi_virtual_lan_0.9.9.9.zip

A telepítés

A tűzfalon mindent engedélyezzünk menet közben és a windows-ra se halgassunk, mikor azt állítja, nem biztonságos a cucc.

1) Telepítőablakok, tapossuk a Next-et.

hamachi_install_1.jpg

hamachi_install_2.jpg

hamachi_install_3.jpg

hamachi_install_4.jpg

hamachi_install_5.jpg

2) Ha minden jól csináltunk, meg feg jelenni az alábbi ikon a tálcán...

hamachi_run_1.jpg

... melyre ha jobb egérrel kattintunk, előjön ez az ablak:

hamachi_run_2.jpg

Most megint a tálcán lévő kis ikonra kannintunk jobb egérrel:

hamachi_run_3.jpg

és kiválasztjuk a Power On funkciót. (megjelenik majd egy újabb hálózati kapcsolat ikon:
hamachi_run_4.jpg
).

Ekkor, ha még nincsen felhasználónevünk, a rendszer majd kéri, hogy adjuk meg azt. Bármit írhatunk. Ha készen vagyunk, elindul a csatlakozás és kisvártatva az ablakban látható IP alatt megjelenik nevünk. Ekkor 2 dolgot tehetünk:

A) Létrehozunk virtuális LAN-t:

Erre az inonra kattuntunk:
hamachi_run_5.jpg

majd a Create New Network-ra kattintunk:

hamachi_run_6.jpg

Előjön ez az ablak, melyben értelem szerűen kitöltjük a mezőket és várjuk, hogy a megadott adataink alapján csatlakozzanak a mi hálózatunkra:

hamachi_run_7.jpg

B) Csatlakozunk más által létrehozott hálózatra.

Megint erre az ikonra kattintunk:
hamachi_run_5.jpg
, majd most nem a Crate New Network-öt választjuk, hanem a Join existing network-re klikkelünk:

hamachi_run_8.jpg

Ha felcsatlakoztunk, vagy ha hozzánk csatlakoznak, ezt fogjuk látni:

hamachi_run_9.jpg

Akinek a neve előtt a négyzet zöld, az teljes értékűen csatlakozik, akinek viszont a neve előtti négyzet szürke (mint a képen), az vagy valamit rosszul állított be, vagy nincs is a hálózaton. Ha a mi nevünk másoknál szürke, akkor kattintsunk jobb egérrel a hálózat nevére:

hamachi_run_10.jpg

Majd tegyük magunkat online módba.

Ennyi lenne, ezzel a programmal tehát elértük, hogy minden gép LAN-ba került, legalábbis minden más alkalmazás, így a stalker számára is. Amint ez működik, előveszi az ember a 2215 kliensét és LAN-ban keresi a szervereket. Mint a pléda mutatja, a dolog működik, öcsémmel Bloody Fox által létrehozott virtual lan-ban az én szerveremen tudtunk játszani.

jólvan pénteken megyek haza aztán akkor beszállok én is egy csatába :shock:

Szerintem nem ezen a részén múlik az, hogy nem megy a multi, de ne legyen igazam :roll:

Biztosan ezen is múlik, de ha mindenki LAN-ban van, akkor már drasztikusan nagyobb az esélyünk a sikerre.

nem tom, de ha mindenkinek megmondjuk vagy küldünk egy filelist-et, hogy milyen fájlokat szabad bennhagyni, meg nem szabad semmilyen mod-ot betenni, akkor simán menni fog, mert nekünk otthon így ment ,de nem nagyon hinném, hogy az lenne a gond, hogy neten kersztül virtualis lant használunk, mert mivel olyan, hogy emulál egy belső hálózatot szóval nem fog netes proxy-t ahsználni elvileg a játék csak a prog....szóval van rá esélyünk :roll:

Az időjárás mod nem akadályozza a sikert? Mert nekem ent van kipróbálás céljából, az eredeti file meg nem tudom hol van (vagy csak be kellett másolni? hmm...) és nem akarom letölteni mégegyszer. :roll:

Ööö..miután mindent megcsináltam akkor mit kell csinálna a S.T.A.L.K.E.R._net.exe-re rákatt --->Client--->LAN--- >és refresh list???

Mindenki fórumos nevén menjen fel, a többi embert blokkolja biztonsági okokból...

Azért, hogy nehogy meghekkeljenek :wink: Ott a szoba, pl "magyarok ide" aki feljön ilyen néven, hogy h4x0r az le van tíltva (jobb gomb, block)

pYura":3i4ksupp mondta:
Azért, hogy nehogy meghekkeljenek :wink: Ott a szoba, pl "magyarok ide" aki feljön ilyen néven, hogy h4x0r az le van tíltva (jobb gomb, block)
így bannoltam ki véletlenül Slade-t fogatlan

2 kérdés:
- mi a network name (magyarok ide ???) és a password?
- ha újabb verzió jelenik meg a Hamachi-ból (1.0.1.5), akkor a frissebbet használjam, vagy mindenképp a 0.9.9.9-et?

Szerintetek ne csináljunk egy új szervert új névvel? STALKERHUN név jobb lenne. Ha ebben megegyezhetünk PM-ben adok pass-t.

Nos mivel az előbb tudtunk játszani interneten keresztül és LAN-ban sehogy nem láttuk egymás szerverét javaslom mindenkinek, hogy törölje le a Hamachit. Téma szükségtelenné vált, zárom.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul