Half-Life 2

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A

Anonymous

Half-Life 2 Topic !
Minden ami HL2 !

egy kis leírás :jim67

A világ legsikeresebb PC játékának méltó folytatása. A Half-Life 2 a megjelenésének évében (2003) begyűjtött szinte minden díjat.
A játékról szinte lehetetlen rosszat mondani, hibát csak az talál benne aki a kákán is csomót keres. Az ellenfelek inteligenciája kiválló - menekülnek, segítséget hívnak és bármiáron megpróbálják megakadályozni a főhőst célja elérésében. Ebben a játékban nem csak az számít, hogy milyen pontosan célzol, hanem az is, hogy mennyire vagy ügyes és milyen a problémamegoldó készséged. A játékélmény egyedülálló, változatos helyszínek és karakterek. A teljesen új grafikai motornak köszönhetően a Half-Life 2 képi világa egyszerűen fenomenális. Aki próbálta annak nincs mit mondani róla, aki még nem az meg feltétlenül próbálja ki.

260px-HL2box.jpg_1162495304.jpg

1.jpg_1162495438.jpg

3.jpg_1162495455.jpg

half-life2.com

igen régen ez az egyik nagy kedvencem volt de mostanra már nem az , viszont az 1. része az benne van a top 5-ben . , viszont az episode 3 az érdekes lessz .

A jó öreg Gordon Freeman!

Nagyon meglepődtem a Stalkerban,mikor megtaláltam a holttestét!

Hát igen, szerintem az Il-2 Sturmovik után a szemüveges-pajszeros fószerral játszottam talán a legtöbb időt, de még az első részt (jóval) többször játszottam végig mint a másodikat. Kíváncsi leszek hogyan fogják "lezárni" a kettő sztorivonalát az EP3-ban, szerintem kb. olyan semmilyen vége lesz mint eddig az összes résznek.

amúgy valamelyik SoC modban valakinek el kell vinni Gordon stukkerét, csak nem tudom, melyik mod ez, valami readme-ben olvastam...

Hát ja !
Egy két Combine-t én is bedaráltam Hl2-től az Episode 2-ig !
Jó játék !
STALKER előtt az elsők között szerepelt nálam !

Világos.Te a játékban Gordon Freeman vagy. Alyx Vance-ról,mikor kommunikál veled,lerí a "rokonszenv" irányodba.A haját simogatja,mosolyog rád,elismerően beszél rólad,szóval "jó vagy nála" :D

Az arcmimikák is nagyon tetszettek.Ebben a játékban láttam először arcmimikát.

igen abban úttörő volt addi amíg nem jent meg a crysis :D

azt nehéz megjósolni.... viszont addig elleszünk a hl2: episode 3-al

A 2. részt elkezdtem, addig el is jutottam amikor helikoptereket kell kilőni rakétavetővel, ott valahogy megakadtam és dühömben letöröltem. Akkor már harmadjára futottam neki :D .

hát az a legygeszerűbb rész a játkban , de érdemes elvezetni a raksit a gép mőgé , és úgy eltalálni , ellenkező esetben széttlővi , a heli a rakétát .

állítólagos half-life 2 episode 3 képek mindneki döntse el , hogy igazi-e vagy hamis (sokan azt mondják biztos fake , ugyanis a borealis , nomeg az északisark van tervbe véve )

800x600_ss14.jpg

800x600_ss13.jpg

pedig nagyon jó nekem ravenholm tetszett nagyon az jó volt hardon is úgy h alapkezdésből és a végére egy szál lőszer nélkül és a már radiátorokat dobáltam a futó zombira. Jah de a légszívatósabb Nova Prospect ott megszenvedtem azért főleg mikor ki kell jutni :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul