Gyors válasz (quick reply) funkció - igényfelmérés

Kell a gyors válasz lehetőség?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Gyors válasz (quick reply) funkció - igényfelmérés

A gyors válasz lehetőség azt jelenti, hogy az adott témákban közvetlen az összes hozzászólás felett van egy szövegmező, ami ismeri a színkódokat, a bb kódokat és minden mást, amit a rendes válaszmező is, de használatához nem kell új lapra navigálni, hanem azonnal lehet hozzászólást küldeni. Ez nagyban meggyorsítja a fórumozást. A hagyományos válasz mellett, és nem helyette kerülne beépítésre.

A kérdés az, lenne-e igény efféle módosításra?

én az igenre , nyomtam , de akár maradhat a mostani verzió is tökéletes . Ha lessz gyorsválasz az meg még jobb lessz .

Tudnál linkelni erre példát, hogy hogyan is múködik ez?

én mert destruktív vagyok...amúgy meg szerintem felesleges, mert sok a hsz sok a topic és gondolom úgy nézne ki, hogy a hsz-ek alatt lenne a box. persze megoldható egy link ugrással, de nem sok értelme van. egyéni vélemény persze.

VinoBob: példát nem tudok mert most nem jut eszembe ilyen fórum, de ha jól emlékszem a módosításra, ez a profilban kikapcsolható (és két módba is tehető: egyszerű - gombok, színkódok és ilyenek nélkül - és összetett - az összes szokásos gombban és formázási lehetőséggel -).

Én nem tudom, hogy most ez mi akar lenni, de ha valakinek hasznos, akkor
megszavazom.

Az a baj, hogy így én sem tudom megmondani, hogy nem látom előtte, mi a pék lehet ez. Elképzeléseim vannak, de ne tudom, hogy ezek mennyire egyeznek a megvalósítandó dologgal.

A WordPress fórum erre jó példa, itt megnézhetitek: http://forum.word-press.hu/
Csak rá kell kattintani egy témára, és akkor alul, a topic alján fogjátok látni a gyors válasz funkciót. Szerintem jó dolog, hogy nem kell külön új böngészőablakban kotonyászni.

És élőben is csodálható, teljes mértékben kikapcsolható a profilban, de van félautomata üzemmódja is.

nos , hát ez egyszerűen csodálatos , és ennek az előnyét most látom hogy netbook-ról írok egér nélkül :D

Örülök, hogy tetszik. Szerintem is jó.
Az alap nézetet kivettem, mert abban nem volt mód a szöveg testre szabására, így az off jelölésére sem, így most ez az alapértelmezett és egyetlen megjelenítése a dolognak, de ahogy látom, optimális.

Még finomítok rajta, igen. A cél, hogy minél "laposabb" legyen, minél kevesebb helyet foglaljon minél több funkcióval. (az a két sor idővel természetesen el fog tűnni)

Jó, csak nem értek valamit...

A gyorsválasz csak annyival jobb a sima hsz-től, hogy eggyel kevesebbet kattintuk? Mert ha igen, akkor az új hsz funkció felesleges...

Azért kell a régi is, mert hozzászólásokat csak azzal a lappal lehet szerkeszteni, szavazást csak ott lehet indítani, ahogy új témát is adott esetben, illetve csak ott jelölhető, hogy az adott téma normál, kiemelt vagy fontos. A gyorsválasz rész nem teljes körű.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul