GTA 4

Nekem minden mükszik rendesen...bár "eléggé" akad:Minimum gépigény-ben benne van az Intel Core duo 2 de nekem annál rosszabb van és mégis megy! :D új procihoz meg új alaplap kéne mert ez nem a legjobb stb stb...pedig a videó kártyám 1 GB :DDD

rockstar izet????????? figyi. ahhoz a rokstar izehez ha egyre gondolunk aza nemtommien club ugye? 18 elmultal mar? mert ahhoz az kell. probald meg h inditasnal nincs bent a dvd, h keresi-e egyaltalan vagy csak ugy elvan :D vedd elo a feladatkezelot es nezd meg h fute vmien progi ami hozzakapcsolhato a jatekhoz. probald meg ujratelepiteset. a masik az tenyleg az h gepet fejlesztened kene majd ha gta4el ugy szeretnel jaccani h nem diavetites legyen. ha uj is a videokari, proci limitbe utkozhet. amit Jim irt az teljesen igaz. sztimnel is van g4wl :D ott regeled magad vagy ha mar van akkor csak hozza rendeled a cd kulcsodat es keszen van, csak azutan frissiti elmeletileg.

Keresi a DVD-t, előjön egy dos-os vacak és aztán WS10 hiba üzenet. A feladat kezelőbe nem ír semmit, újra tettem már vagy 3-szor. Programok tele... -ben pedig kipróbáltam a repair részt, de az sem volt jó. Lehet hogy én azon "szerencsés" játékosok közé tartozom, akiknek rossz lemez(ek) jutott ?

hát az lesz belőle.., vagy még haverom gépére felnyomjuk, és ha az övén se megy a játék sz@r, ha az övén megy akkor a gépem sz@r.(neki csúcs gépe van)

Nincs semmi baj sem a dvd-vel :D. De:

Minimum System Requirements
- OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
-Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
- Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Vhogy a procid nagyon nem illik a képbe :D. Én a helyedben procit csernék lga775 os tokozásban még elég sok procit találni azért a piacon ha szét nézünk :D.

http://www.youtube.com/watch?v=2g5Jqd9oWwo

Neked is így el tudna ezen a konfigon futni a játék de nem biztos :D.

én a helyében nem cserélnék procit, megfognám a gépet aztán kivágnám az ablakon, olyan gépre egy fillért nem éri meg költeni....

Vissza
Top Alul