Gépigény

Ilyen hardverrel még ilyen felbontáson is közel a maximumon tudsz játszani,gond nélkül.
Az átlag 25 FPS már folyamatos mozgás illúzióját kelti,nem értem,mi a gond.A Dx 10.1 effekteket is kapcsold be.
Win 7 az op.rendszered?
A CPU Controlt nem ismerem.

a mod zavarhat be... egyébként valóban kéne normálisan futnia.

Épp ezaz, hogy csak az illúzióját kelti, de valahol 25 FPS alá is megy, és a SoC-os cirka 50-200 FPS után kicsit zavaró. Az OP rendszer Win 7 32bit. Amíg nem patcheltem meg, el sem akart indulni a CS.

Passz.Finombeállításokkal próbálkozz,főleg az élsimítást vedd le teljesen,ilyen felbontásnál úgy sincs fűrész-effekt.

vesir":2qvxp0zz mondta:
Épp ezaz, hogy csak az illúzióját kelti, de valahol 25 FPS alá is megy, és a SoC-os cirka 50-200 FPS után kicsit zavaró. Az OP rendszer Win 7 32bit. Amíg nem patcheltem meg, el sem akart indulni a CS.

Igen a biztonsági rendszer benne nem támogatja win7-et. Szvsz a mod kavar be, ilyen géppel nem lenne semmi a szaggatásra, lassulásra.

Kikapcsoltam a DX10-et, mindent hagytam maxon, még az élsimítást is és így tényleg élvezhetően fut, ha felnézek az égre kb. 100-250 FPS van. Csak egy a probléma ezzel, hogy így olyan a grafika, mintha a SoC-al játszanék... De még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább legyen DX9-ben fullos, minthogy DX10-ben kompromisszumokat kelljen kötni. Köszi.

Érdekes elég gyengus gépem van a SoC simán elfut rajta a CoP is de a CS akadozik igaz még csak az első mapon szenvedek lehet sok ott a víz és azt nem bírja.

Nekem ugyanez a tapasztalatom.
A ShoC és CoP jobban megy mint a CS.
Talán jobban van optimalizálva.

nálam a shoc menet mindig is a legjobban ( max grafikáról beszélünk ) , a cop az már eléggé lassú volt, a csa meg meg még inkább. Viszont ha cop-nál ezt azt visszavettem akkor nem volt gond :)

Segítsetek kérlek! Clear sky,eredeti játék,win.7-en nem indul,mert kompatibilitási problémája van.

frissítsd a védelmi rendszerét a játéknak/ írj a cd projectes (azaz play on-os ) terméktámogatásnak

Vissza
Top Alul