Gépigény

jade igen most nézem , hogy cerka van benne , hát azzal télleg nem lehet sokat kezdeni , akkor feljetsd el amit oda írtam.

Értem én és tudom én hogy gyenge a gép :D, csak úgye nekem a létező összes konzol van meg és így gépben lemaradtam kicsit, mivel nekem kell érte megdolgozni, de ez van és köszi a tipeket, de nem vagyok Nvidia párti :) de ettől még szerintem jó karik(mivel az Xbox360-ban is az van, de a ps3 ban Önfejlesztő Ati dobog), de a szívem vágya egy HD radeon :D

önfejlesztő ati az milyen :D ? viccet férretéve nvidia van benne, még hozzá egy Nvidia GeForce 7800 sorozatú architektúra az alapja.

Radeon 9600akban elég nagy tuningpotenciál van. Egy ilyen régi kártyánál én megkockáztatnám. Nekem anno a sima 9600-am 500MHz magórajelre volt húzva, ahhoz elég volt hogy a CS játszhatóan menjen. Bár azt hozzátenném hogy nekem volt mellette egy 3GHz-es P4 is. De a cerkákat is lehet tuningolni :)

Köszönöm Sempai :D, de inkább valami atom reaktort beszerzek ez évben:), mert fő a látvány világ. ;)
jim67 nem tudom és már sose tudjuk meg:), mert az én hír forásom elég hogy is mondjam hülyeség volt, de ez a lényeg: A Game Developer Conference-en a PlayStation 3 játékkonzolról tartott előadásban megerősítették, hogy a megjelenítést az NVIDIA által NV47 néven fejlesztett, majd később G70/G71 kódnéven a GeForce 7800-as és 7900-es videokártyák révén ismertté vált grafikus processzorra alapozzák.]Úgy hogy köszi az infot, ha nem szolsz sose nézek utána:D Am srácok jó a ps3, de csak pénzes embereknek ajálom, mert rá a játékok ára. Nekem se sok van rá :(

Sempai":8a18e13t mondta:
Radeon 9600akban elég nagy tuningpotenciál van. Egy ilyen régi kártyánál én megkockáztatnám. Nekem anno a sima 9600-am 500MHz magórajelre volt húzva, ahhoz elég volt hogy a CS játszhatóan menjen. Bár azt hozzátenném hogy nekem volt mellette egy 3GHz-es P4 is. De a cerkákat is lehet tuningolni :)

a driverben volt egy overdrive lehetőség , az nekem is be volt kapcsolva , de minden összetéve egy ócska kártya volt már akkor is , nagyon bánom , hogy anno nem 6600gt-t választottam .

üdv! egy kis segitség kéne, talán itt nálam hozzáértőbb emberek vannak. szóval a problémám a következő: telepitéskor, amikor kiirja a gépem adatait, mindent zölden huz ki, következtetés: a minimum gépigény tuti megvan nekem. a baj csak az, hogy ennek ellenére hosszu percekbe telik, még betölt a játék, és mikor végre oda kerül a dolog, hogy na akkor induljunk neki a nagyvilágnak, akkor jövök rá, hogy hoppácska szaggat. nah beállitások>>gépigény minimumra. CS relog, ujabb hosszu percek a betöltéssel, mikor végre belép mit látok? a kép minősithetetlen. elmosódik ha mozgok, és hasonlók, azaz játszhatatlan. mi lehet a probléma?
gépem(amit letudok nézni leírom): windows xp SP3, intel celeron 2.4GHz, 1gb ram, nvidia geforce 6200 videokari (128mb).
tudom, hogy nem egy szervergép, de légyszives lefikázás helyett inkább adjatok tippet ha lehet, mit tudnék kezdeni vele, hogy jó legyen?

Hát először is patcheld fel 1.5.05-1.5.10-ig. Utána rakd fel a legujjab nvdrivert-t. Majd zárd be az összes háttérben futó alkalmazást msn,utorrent pl. És mielőtt elkezdnéd a játékot vegyél le mindent minimumra majd lépj ki majd vissza a játékba. Indítsd el. Elvileg nem kéne szaggatnia. Jah igen a képernyő méretet is vedd le.

köszi a gyors segitséget. a képminőséggel a driver volt a gond. frissités után megoldodott. a pachelést szerintem mindjárt meg is csinálom. bár már sikerült egész játszható állapotba hozni. mégegyszer köszi

Yodafone":lbtuqkl3 mondta:
köszi a gyors segitséget. a képminőséggel a driver volt a gond. frissités után megoldodott. a pachelést szerintem mindjárt meg is csinálom. bár már sikerült egész játszható állapotba hozni. mégegyszer köszi

érdekes , visszafele a 6600gt-ig van támogatva a dolog.. attól lefele nem , de csodák vannak :D

áh ez a nem támogatva dolog olyan, hogy anno is volt egy game (nem reklámozok, de az a játék, ahol sejtfázistol fejlődtél űrkorszakba), amihez olyan gépigény volt irva, hogy csak néztem. probaképp felraktam, és szinte akadás nélkül végigtoltam, pedig az még a mostani rendszeremnél is kisebb volt. igaz, FX5200am volt akkor, amit kifejezetten imádtam. valahogy mindent elvitt, bár nem tudom hogy. csak sajna nem vettem észre időben, hogy a hűtés nem az igazi, és hát kicsit tönkrement.

mellesleg nem tudom miért, de most a CS befáradt. egyik percbe még jo volt, másik percben meg már szaggatás ezerre. mindegy jövöhéten memória bővités. remélem ez majd megoldja valamelyest a problémám.

Bocs srácok de cs-m(eredeti CDprojekt -es) nem akar win7 en menni, azzal bugol, hogy azt mondja az első futtatáshoz rendszergazdai jogkör szükséges...(cseszegettem a kompatibilitással+ alapból rendszergazdaként futtatom) szóval nem értem mi a baja ..XP-n régebbi vason elszaladt gond nélkül, most vettem egy új notit , és ezen nem akar 32bit es és 64bites ultimate win 7-en próbáltam de nem ment ..:S:S kérlek segítsetek ...:)

Előbb beszéltem mint gongolkodtam a gyári másolásvédelem volt a probléma forrása ... leszedtem egy TAGES driver nevű cuccot x64 re és mostmár pompázatosan fut a nagy kedvencem (L) szóval sajnálom hogy itt kavartam a sorokat..

Szeretnék tanácsot kérni, hogy egy Intel E8500 @ 3.16GHz procival, 2x2 GB @ 800MHz memóriával, 1GB-os HD 4890 Toxic VGA-val felszerelt géphez mely lenne a legoptimálisabb grafikai beállítás? A Clear Sky Complete moddal játszanám és a 1.5.10-es patchel és lehetőleg DX10-zel, ha ez számít. Továbbá hallottam a CPU Control nevű progiról, amivel több 10 FPS-t lehet kicsikarni a game-ből. Tudnátok ebben is segíteni? Köszi előre is!

szerintem tedd minimumra mer szaggatni fog :D, viccet férretéve szerintem nyugodtan fel lehet tolni mindent maximumra..

Meg is tettem, de az átlag 25 FPS engem nagyon zavar. Hogy tudnék átlagosan 40-50 FPS-t elérni, majdhogynem maximum grafikával? CPU Control progi nem segíthet? Köszi.

Vegyél lejjebb az árnyékok minőségéből. Sokat javít a teljesítményen, és szinte észre sem fogod venni hogy rondábbak az árnyákok, csak ha kifejezetten arra figyelsz

Vissza
Top Alul