Gépigény

blue screenes gondok.... érdekes az egész mert nem a játék elejétől vannak, ha multizok akk kb fél óránként blue screen van és minél többször próbálok utána játszani egyre gyakrabban jön elő.
sp-ben eddig csak 2-3-szor volt és már yantarban vagyok, kb csak itt jelentkeztek.
a hűtés nem lehet gond, mert az ablak mellett van a gép, és egyik reggel amikor fáztam a saját szobámban szinte jeges volt a gép, akkor is jött a blue screen...
vasam: core2duo 3,16GHz
kari: radeon hd4870 512Mb
ram: 4 GB
táp 450W corsair
alaplap: gigabyte GA-EP35-DS3

ha valaki tudja, hogy miért vannak ezek a blue screenek az írjon, vagy bármilyen tanács jól jönne! köszönöm!

a clear skyhoz a 3.-tól a 7.-ig vannak a patchok felrakva, minden maxon megy directX10.1-essel (nem szaggat nagyon szép)

blue screen = kékhalál ?? vagy mire gondolosz mert ha arra akor lehet memória gond lehet szép vedd ki a solt-ból a memóriát aztán radírozd meg az érintkezőket... nekem a régi gépemnél volt ilyen és ez segített.. ha nem jön be akkor rakd újra a windows-od az segíteni fog

nálam régen így vált be...azt monda a hapi ha ez nem fog működni és az újratelepítés sem használ akor mehetek a boltba új ramokért

hehe ien gondom nekem is volt sztem vmi van a motorral meg a vistaval.(de persze ez csak az en kicsit beteg elmeletem) vista felrakasa(vmikor juliba) ota fent van a soc semmi gond nem vlt vele mukodtek modok. felraktam december elejen a cst erre jatek kozbe oan 2-3 orankent jott a kekhalal. ezutan a soc se akarta rendesen menni mind a ketto balhezott a kekhalallal. ujraraktam a gamekat semmi valtozas szoval most vmikor jon a vistaujrarakas. hutes meg ien dolgok sztem nalam nem lehetnek gondok(eszakon elek :D :D )

ha a ramsimogatas nem segit es meg nem szeretnel vindovs telepiteni akkor csinalj 1 toredezettsegmentesitest en most fejeztem be a sajatgepemen es most jol mennek a dolgok.

csináltan én is sokat de utána ugyanugy kilép, és az a furcsa, hogy egyedül a clear skyban van ez. egyetlen más játéknál nem csinálja a clear skyban is csak pár napja kezdte el pedig 2 hete fent van...

jott frisites a vistahoz neked? tettel fel vmi programot? viruskereses inditas?ha ket hete fent van akor vmi megvaltozott az utobbi idobe ami lehet h csak vmi szoftverhiba de lehet h mas

Nightwatch":2jrei1ch mondta:
csináltan én is sokat de utána ugyanugy kilép, és az a furcsa, hogy egyedül a clear skyban van ez. egyetlen más játéknál nem csinálja a clear skyban is csak pár napja kezdte el pedig 2 hete fent van...

esetleg próbáld ki az advenced system care nevű progit.... az segít(het) a kékhaláon.... magyarul is beszél, ingyen letölthető

http://www.iobit.com/advancedwindowscar ... r=download

elég furcsa dolgot tapasztaltam.a gépem:amd athlon 64 x2 dual 4000+ 2.11 giga 1g ram ,radeon hd 2600 ,alaplap msi k9n4 ultra.sima xp-m van.alapbeállításon a játék nem megy nekem csak statikus fény,magas felbontás.eddigi kutatásaim alapján ez normálisnak mondható.de a biosban elállítottam valamit amitől 2100 mhz helyett csak 1100-on futott a gép(nemtom hogy csináltam ,nem értek hozzá csak nyomkodom)ekkor a játékban mindent fullra tudtam húzni.tudja valaki hogy van ez?utána visszaállítottam mert féltem hogy kinyírom.mit javasoltok mit cseréljek a gépben hogy legyen dinamikus fény a játékban?cpu control progi nem segített

az lehet de 1giga rammal ilyen szépen elfut akkor nem kell fejlesztenem!ha bírja a vga.800-ról fel lehet 1100-ra húzni?nem is tudtam ,máson nem kell állítanom nem fog behalni vagy csak többet fogyaszt?

csak ovatosan a felrakassal illetve a futtatassal enis felraktam es csak ugy elinditottam erre torolt minden oldalt ahol voltam masneven kitorolte az elozmenyeket de egyebkent vmien gyorsulast tenyleg hozott

Sziasztok

E8500, HD4850 512, 2*1Gb RAM 1066, 550W Chieftec táp. Vista 32 bit, legnagyobb dinamikus miazon (DX10), (1024*768,1280 x1024, alacsony minőség, közepes minőség), kiérek a házból a napfényre, s kidob. Decemberi meghajtó program felrakva. Mi lehet a gond?

Jó kis configod van az összes pach fel van rakva mert azt kifelejtetted mert ha nem akkor megoldhatja a problémát. Másik dolog gyormentést ne csinálj soha mert szétcsusztatja a játékot . Vagy még egy megoldás az uccsó mentéstől ujrakezded. Én 20-percenként mentettem de volt olyan hogy 5-percenként .

Most csak a 1.5.005.HUN patch van fent.
Korábban kipróbáltam XP-n, fel volt rakva 1.5.007.-ig a patchek (retail), de ott csak kifagyogatott a játék, nem dobott ki. Mindig küldözgette a VPU hibát a képernyőre. Főleg az alaptáborban volt rossz a helyzet, terepen nem is.
Gyorsmentést azt sokat csináltam, de most nem kellett eljutni odáig. Kiváncsi voltam, hogy milyen a látvány DX10-ben. Alaptáborban kilépek a házból, és már ki is dobott.
Benchmark programot is kipróbáltam, de DX10-ben nem adott képet, pedig ment a program, a hang is. A végén még adott is értékeket.

Vissza
Top Alul