Gears of War

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
GearsofWar_fejlec.jpg

gears_of_war_hun.jpg

megjelenés:
2007. november 09.

fejlesztő:
Epic Games

kiadó:
Microsoft

A játék a jövőben játszódik, központi helye az emberek lakta Sera bolygó, amelynek országai összevesznek egy fontos folyadékon, a foszforeszkáló, alacsony viszkozitású Imulsionon faj. a "Pendulum háború" több évtizedig tart, ám végül létrejön a COG, a Coalition of Ordered Governments, mely átveszi a planéta irányítását. Ám váratlanul egy ellenség bukkan fel: az idegen faj, a Locust Horde a városok alól, titkos föld alatti járatokból tör felszínre, és 24 óra leforgása alatt átveszi az irányítást a legfontosabb városi, katonai és termelési üzemek felett. A COG a túlélők a Jacinto Plateau nevű, védett helyre viszi, és a bolygót orbitális lézerfegyverekkel felégeti. A játék kezdetekor a Locus 14 éve ostromolja a menedéket, hősünk pedig egy katona, Marcus Fenix, akit börtönbe vetettek, mert elhagyta őrhelyét, hogy apját megmentse. Marcust barátja, Dominic Santiago szabadítja ki, és elviszi a Delta Squadhoz, hogy segítsen nekik megtalálni a "rezonátort", egy eszközt, mellyel a Locust járatai felderíthetők lennének, és ekkor be lehetne vetni a "Lightmass" bombát, amely végezne a dögökkel.

A játék külső nézetes akciócím, a főtervező Cliff Bleszinski szerint olyan játékok inspirálták őket, mint a Resident Evil 4 vagy a kill.switch. Ez a mechanizmusban jelentkezik: a győzelem nem annyira a nyers erő, mint a csapatalapú taktikázáson, a fedezékek ügyes kihasználásán múlik - olyannyira, hogy nehezebb szinteken a nyíltszíni harc egyet jelent az azonnali halállal. Fedezékek mögött viszont többféle támadási és mozgási lehetőséged van, a pontos célzástól a vaksorozatig, a lebújástól a különféle bukfencekig. A hagyományos arzenál - támadókarabélyok, pisztolyok, puskák, mesterlövészfegyverek - kívül nagy hangsúly van a közelharcon is, és a taktika részét képezik a füst- és repeszgránátok is. Különlegesség az "Active Reload", melynél, ha ügyesen, jó időzítéssel nyomod le az újratárazás gombját, a fegyver újratöltése csak pár pillanat, ellenkező esetben a lőszerszám akár be is ragadhat, ami életveszélyes lehet. Az életerő kijelzésére az Omen, a COG fogaskerék-szimbóluma szolgál; minél több sebzést kapsz, annál erősebben látszik, ha a közepében megjelenik egy halálfej, meghalsz (multiban ilyenkor egy társ még újjáéleszthet). Ha nem ugrálsz, hanem fedezékben pihensz kicsit, az életerő újratöltődik, és az Omen eltűnik.

Az öt felvonásra bontott szóló mód mellett multiplayer is van, két játékmóddal, az egyik a kooperatív mód, mellyel kettesben lehet végignyomni a szólókampányt (Marcus és Dominic bőrében), a másik az egymás elleni Versus, melyben két négyfős team (COG versus Locust) csaphat össze, egytől 19 körben. A Versus maga négy játékmódban nyomható: Warzone (TDM), Execution (hasonló az előzőhöz, de itt a lelőtt ellenséget közelről ki kell végezni), Assassination (a csapatvezetőt kell likvidálni), és az Annex (King of the Hill-féle móka).

http://gearsofwar.xbox.com/

coop-ban iszonyatossan nagy mulatság a játék , ha valakinek netán megvan és szeretne nyomni egy kis game-t az megtalál gpujim név alatt (tudom ratyi de nem volt jobb :D )

én eljutottam mondjuk a feléig (vezetni kelett azt a terepjáróféleséget és utána voltam , de nem tudtam játszani online szal új profilt kelett készíteni .... )

en vegigvittem egyszer, kelett egy kis ido mire hozzaszoktam a tpshez de utana mar jo volt, elso csaposig????

Jó játék.Nehezen tudtam megszokni a falhoz lapulást meg az átugrást akadályokon.
Meg bosszantott,hogy egy win újratelepítés után patch hiányában nem tudtam játszani,mert hibát jelzett.

a games for live egy igen idegesítő program , és ugye volt vele egy olyan eset hogy lejárt valami tanusítvány és nem lehetett játszani (csak ha az időt visszaállítottad ) ,de szerencsére a probléma megoldódott , de a coop az tényleg frenetikus , és az irányítás szerintem azt is meglehet szokni hamar .

Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet legyőzni a végén a főellenséget a vonaton?
Egyszerűen nem tudok rájönni. Előre is köszönöm a választ. :?

én meg ott akadtam fel hogy nyírnám ki az ellenségeket de közben valami denevérszerűségek csapnak le rám az égből és meghalok lol2

Igen azaz, pedig telehenteltem már az összes lőszeremmel, de a gránát, meg a robbanónyíl se használt. :?

gabber 9511":103617d8 mondta:
én meg ott akadtam fel hogy nyírnám ki az ellenségeket de közben valami denevérszerűségek csapnak le rám az égből és meghalok lol2

nem szabada sötétb menni , maradj mindig fényben , nem fogsz meghalni (egyébként azokat kyrilleknek nevezik ).

pemi: én úgy csináltam hogy lancer-el beleresztettem egy sorozatot , erre a kyrilek elröppentek , utána a hapit érdemes jól megsorozni , zet el kell még párszor játszani és nyertél is .

ez nem jó hír mert NEM lessz gow 2 idén sőt jövőre sem , a hír fake , a gamestar fórumon is ki lett tárgyava

When pressed, Microsoft denied that a PC version of Gears of War 2 was coming, saying "There are no plans to bring the game to the PC."
vagy
http://gamepod.hu/hir/nem_lesz_gears_of ... pc-re.html

legközelebb olvasd el az gész hírt ne cask az elejét :D

hát nem teljesen elárulom a gamespy-on majdnem minden játék project rajta van ha úgy van odaírva hogy : gears of war 2 (pc) (cancelled) akkor van az hogy nem jön ki :P
és a megjelenéséhez tba van odaírva ami azt jelenti hogy még idén ki jön :P

nem fogod fel hogy nem lessz gow 2 pc-re , legalábbis még nincs betervezve , jha és sok helyen már van stalker 2 , és hl2 ep3 topic is :wink:

legalább is tavaly nem volt betervezve nézd meg a gamespyon
http://search.gamespy.com/products?query=gears+of+war
ott van PC-re szóval ha akarod ,ha nem, ez van
amúgy én is csak most fedeztem föl. tavasszal még ott se volt hogy csinálják PC-re :wink:
EDIT: ez friss hír. lehet látni hogy június 12.-i az meg nem olyan régen volt :P

azért nem olyan friss az , de nem csinálják pc-re , én nem fogok veled vitatkozni legyen csak igazad .

http://kotaku.com/5288146/gears-of-war- ... ars-of-war

vagy ign

We contacted a Microsoft representative for comment, and received this reply: "Gears of War 2 is a great franchise for the 360, and so we are putting all of our attention into making sure that it stands out on that console. There are no plans to bring the game to the PC." Will this position change in the future? Currently, it doesn't seem likely. But if anything changes, we'll be sure to bring that information to you as soon as it becomes available.

nem tervezik (egyenlőre ) hogy átthozzák pc-re is , később talán jöhet , jha és ha jönnen akkor azt a people can fly portol-ná átt .

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul