G36E-t a népnek MOD

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
dezodor elkészítette ezt az apróságot, aminek lényege, hogy bekerül a freedomos, a duty-s kereskedőhöz és vöröserdőbe is a G36-os fegyver. Azért volt erre szükség, mert amúgy nagyon nehéz megszerezni (rengeteg melléküldetés után katonai raktárak pályán lehetne megtalálni).

Töltés: http://chernobyl.extra.hu/hispan1.zip
UPDATE: alternatív link: http://stalker.hardwired.hu/g36mod.rar

A fegyver ára 10.000 rubel, természetesen aki nem frakciótag, annak akár duplaennyibe is kerülhet adott kereskedőnél. A tuningolását a CS kovácsnál lehet végezni, aki mind pontosságra, mind tűzgyorsaságra el tudja vinni maximumra (persze a megfelelő pendrive-ok mellett).

Használata hasonlóan történik a normál MOD-okoz, 04-es és 05-ös patch-el tesztelve, új játékot nem igényel.

Mi is az a G36?

g362_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(ez egész pontosan a g36E verzió, a képen hangtompítóval)

Ultrakönnyű, nagy pontosságú német fegyver, mindössze 4 kiló, a CS kovács végig tudja vinni a pontossági fejlesztéseket is mindhárom oszlopban (és nyilván a gyorsaságiakat is, aki azt választja, azt nem próbáltam). 5.56-os lőszert használ, csövet cserélni nem lehet, saját 4x-es optikája van (akárcsak az FN2000-esnek), érdemes 1 lövéses üzemmódra állítani. Érdekes módon lövéskor nem felfelé, hanem kicsit lefelé mozdul elő, ettől függetlenül igen pontos. Hangtompító megy rá, más távcső nem. Összehasonlítva az FN-el:

g36_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(a képen mindkettő max pontosságra fejlesztve a CS kovács által)

látom extra.hu már megint törölte az ftpnk. fenébe, Tibi légyszives írj már nekik, mert ezt még te regezted. remélem megmondják mi a gondjuk.

[mod]De ezt most komolyan hogy gondolod? Csak azért, mert közlöd előre, hogy OFF, attól még OFF! - hispan[/mod]

Na most 1 nagy offot írok de nem tudom máshova írni.
Pár kérdésem lenne remélem válaszol rá valaki.

Na először is van olyan oldal ami a modolással kapcsolatban segítséget nyújt?(magyar nyelű kellene)
Esetleg modokat tudnátok nekem ajánlani(a keresőbe írtam de ott senki nem reagált rá)
Ehhez létezik NPC COOP mod (és a SOC-hoz a npc coop modot honnan lehet letölteni mert a socos mod topicba azok a linkek nem jók)
És küldetéseket lehet valahogy kreálni a játékba mármint h én kreálok bele a saját szájízem szerint küldetést.(tudom ez elég barom kérdésnek hangzik de csak kérdezem ezért lehetőleg ne ordibáljatok le)

dezodor":3npm81m2 mondta:
látom extra.hu már megint törölte az ftpnk. fenébe, Tibi légyszives írj már nekik, mert ezt még te regezted. remélem megmondják mi a gondjuk.

Hát én mostmár beszarok ezen az extra.hu-n... írok nekik valamit.

EDIT: Most nézem teljesen blokkolva van az oldal...

OFF: Egyébként nagyon egyszerű velük kib@szni, én is ezt csinálom: ha tárhelynek akarsz használni egy reget, akkor ugye ezt elvileg nem teheted meg, mert minden tartalomnak a webhelyen linkek által elérhetőnek kell lennie. Ezért mindezt annyiból áll kicselezni, hogy csinálsz egy index oldalt vagy egy download.htm-et, ahova mindig kiteszel egy linket a dolgokról, amiket felteszel, így mondhatod, hogy "tessék, itt a rá mutató link, nem csak raktárazok". Ennyi.

Hispan dehát te is offolsz.
Te offolhatsz én meg nem.?
Most azt nem értem ha te pl ezt írtad ide be ami még nem is a moddal kapcsolatos akkor az én pár kérdésem az mért volt akkora bűn?

Komolyan nem látod, hogy moderátorok egymás közt beszélik meg, hogy a többiek le tudják tölteni azt a nyavalyás MOD-ot? Van egy kis különbség e között, meg aközött, hogy spontán módon felteszel itt pár kérdést meg még PM-be is elküldöd azzal kezdve, hogy nem tudod, hol kérdezd meg...

Én azután küldtem el pm-be amikor már írtad ide modüzit.

Csak azért mondtam mert az is off amit te írtál és akkor a kettő ugyan az egyébként is azért tettem fel ide mert már máshol is írtam csak nem válaszoltak rá. Gondoltam mivel ebbe a topicba sokan írtak mostanában így itt kérdem meg hátha több szerencsével járok...

egyébként is ha egymás közt beszélitek meg arra ott van a PM.

Legalábbis elvileg az ilyenekre való de mostmár mindegy írtam dezodornak pm et hátha ő segít.

Ok, igazad van, egyébként ha máshova írod, ott éppúgy látják, csak nem válaszolnak rá, mert nagyon kevesen értenek hozzá. Emiatt ne offoljunk.

es granatvetot lehet ra tenni ha a pontosagra lenne fektetve a hangsuly? mert esrevettem abakannal is hogy ha a pontossagot fejleszti az ember akkor nem lehet ra akasztani granatvetot.

Már miért? Annyi a különbség, hogy a KV-nek rövidebb a csöve.

A hosszát lehet állítani, ennyi. A G36E és a G36V lényegében tök ugyanaz a fegyver, csak asszem 2007-től a HK a G36E-t V-re nevezte át. Mindkettő az export verzióra utal. Marketing.

[mod]Ne írj dupla hozzászólást - Tibi[/mod]

Berakom és nem működik. Valaki tud segíteni?

Szerk.: + Minden fegyverre rá lehet tenni a gránát vetőt hangtompítót + távcsövet (már amelyikre)... csak kell nekem a fegyver .ltx-je és megvan oldva....mindegyik Stalker verzióban igy játszottam.(a Shoc-ban is volt hangtompítóm az AK74-re) - Aki nem hiszi -> http://www.xfire.com/profile/lumifon és nézze meg a Shoc-os képeket.....

dupla hsz csítelésnek minősül :( szerkeszd át mielőtt jön egy mod ;)

Vissza
Top Alul