freeplay mod

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
tehát a freeplay mod

http://www.gsc-game.com/index.php?t=com ... &sec_id=21 (itt található)

a játékot... ezek után a végső film után elméletieg vissza tudsz majd menni .
This mod adds levelchangers from Limansk to Red forest and Stancia2 to Limansk after the final fight witch adds the possibility to continue the game in freeplay.
The indicator of the levelchanger between Stancia2 and Limansk only appears after the completion of the game.
It is possible to immediately leave Limansk, levelchanger appears in the map.

le tudod tölteni innen

http://rapidshare.com/files/146925416/S ... .0.7z.html
vagy
http://www.mediafire.com/download.php?5dtjjmmzg2i

valószínűleg úgy kell feltenni , hogy a letölött file-okat bemásolod a játék főkönyvtárába és elindítod a játékot... ezek után a végső film után elméletieg vissza tudsz majd menni .

Én még nem járok a végén mert újra kezdtem a Home of Homless moddal és abban már benne van.
De szerintem jó lehet és minél gyorsabban a végére akarok érni és megnézni hogy működik.

Valakinek lépett már ki bug hibával blowout utáni mentés betöltésekor az npp területén stancia 2-n?

Kedves boki töltsd le nézd meg aztán kész , ha nem írtad volna meg ezt az értelmetlen flelesleges marhaságot , akkor már régen játszahtnál a mod-al :o

de mert te nem mászol falra az idétlen kérdésektől :D ? írás helyett megnézhette volna időt energiát spórolt volna meg , és Hispan is megmondta a fórum NEM ovoda....

minek rakjam fel ha pl kifagy a gém én csak azt kérdezem müködik rendesen anak aki játszot vele

én megkockázatot m ,hogy senki sem próbálta ki a fórumról , de olyan , hogy , kicsinálod strelokot aztán megnézed a videót , és után stancián-ról vissza tudsz menni limaszk-ba onnan meg akárhova....

Srécok, aki ezt kipróbálta az mondja már el, mikor dobja fel a visszautat NPP-ről a kórház/Limansk felé?

feltettem, utolsó mentett állás.. messziről leradíroztam Strelokot.. végevideo.. majd lent találom magam a talajon, és senki élő körülöttem.. de levelchanger NINCS.. egy órát bóklásztam az erőmű körül.. végig kell menni a teleportokon is hozzá? csak mert azzal a körrel az a baj hogy kéne valami komoly suit, mert mire ideértem elfogyott, és gondolom erőmű körül nincs elrejtve, de ha mégis, akkor osszátok meg velem, kössz! :)

hát nekem működött vagyis beadta az átjárót. de sztem nem kell feltétlenül végig menni a teleportokon de próbáld meg most úgy h kihalt a táj és úgy lehet h engedi de sztem alapból jelölnie kéne

az a baj hogy felmászok az első teleporthoz.. belépek.. és egyből megjelennek az állig felfegyvezett csókák.. és mivelhogy a suitom nullára lett pusztítva ott akadok el hogy nagynehezen kiírtom őket, mennék előre a 2. teleportba, és mögöttem megjelenik 2 monolith, előttem egy... két irányból szétszednek azonnal.. :/

de ha valahol lenne elrejtve egy suit az NPP körül, akkor lenne sanszom...

Viktor016":z36gbnfx mondta:
Én még nem járok a végén mert újra kezdtem a Home of Homless moddal és abban már benne van.
De szerintem jó lehet és minél gyorsabban a végére akarok érni és megnézni hogy működik.

Légyszi le tudjátok írni hogy mit tartalmaz a home of homeless mod?

Vissza
Top Alul