Free Play Mod by Dezodor

Helosztok

Hát sajnos mégse jó összerakni a többi moddal mert amikor töltöm be a mentést akkor kilép az üszökbe .Pedig nekem kell a súlymod meg a fegyveres is úgyhogy nemtudom milegyen :x

dezodor megmondta hogy nem keverhetõ más modokkal, a súlymodot meg te is meg tudod csinálni magadnak, olvass vissza

ami nem tart tovább 2 percnél (áttírod a súlylimitet nagyobbra az itx-ben)

Amikor a dokit kell kimenteni Wild Terrority-ből, közbe pár másodpercenként elhomályosodott a kép, mintha egy irányító lenne a közelemben vagy blowout jönne. Gondoltam, ha átértem Yantarba, abbahagyja, de még mindig homályosodik

ss_nagy%20tibor_11-11-07_09-12-07_(l08_yantar).jpg

És nincs se irányító se blowout :| . Csak a Freeplay mod van fent, semmi más. Valakinek van ötlete miért csinálja és hogy lehet megszűntetni?

nem tudaj valaki hogy mi van azzzal a vezethető helikopter témával ???

Tibi!

az annak a jele hogy aludnod kell, mert kifáradt a karakter.... ez 1 szintén kivett fícsör :)

ha még most se alszol, még roszabb lesz, a célzás is romlik, meg jobban mozog a fejed, és elájulsz és KO

olyat is kell?:D én sose aludtam.... az hogy műkszik megnyomsz egy gombot h alvás aztán előveszi a gázálarcos kismaciját és elalszik menten együlltő helyében?

Van egy hálózsákod, rögtön az elején megkapod. Én egyszer elhagytam valahol (gyanítom, hogy kiraktam egy pakolászás közben, aztán jól ottmaradt), vissza is kellett egy régebbi állást tölteni, mert nélküle nem megy az alvás, ilyen szédelgő állapotban meg hamar belegyalogolsz egy szakadékba...

Vissza
Top Alul