Free Play Mod by Dezodor

A Freeplay coop része simán megy 1.0004 alatt! Legalább is az antennáig.

Mostmár legalább értjük miért tartott ennyi ideig a játék fejlesztése. Megcsinálnak két dolgot, aztán elcsesznek egyet. Tehát 3 időegység alatt 1 munkaegységnyit haladnak... :x

Konkrétan miket csesztek el az új patchben?

Nah az emberek várnak, várnak jó sokat az uj patchre erre + jol el....ák.
Mind1, remélem a 1.1 már jó lesz és az lesz az utolsó.

Jah 1 kérdés: súlylimithez megvan hogy melyik fileokat és melyik sort kell átirni. A 2 file: system.ltx és actor.ltx , ezt 1 régebbi hsz-ben olvastam. Csak az a probléma hogy nem találom az actor.ltx -et, (actorsleep.ltx-et találtam). Ezt a file-t külön kell megirni vagy mi? Vki pls help.

Freeman, csak akkor találsz actor.ltx-et ha kitömöd a játék db-it.... amúgy nem. vagy szedj le valami súlyátírós kakát a netről.

Sziaszttok!

Ki tudna nekem segíteni? Keresek egy a modot, ahol lehet artifactokat gránátként dobálni. (és anomáliák lesznek belőle.. zseniális!!)

Namost ez tudom egyszerűen meg lehet válaszolni így hogy "guglizd vazz" de nekem nem az ABC mod senem az UHSF mod már nem megy mióta feltettem a 4-es patch-et és ennek folyománya képp ököllel egy jó nagyot beleb@sztam a gépházba. lol2

Mind1. Nem megy egyik fentebb említett mod sem, de ha valaki ki tudna engem segíteni egy natúr artifact dobálós moddal, azt nagyon megköszönném. :roll:

Ebben a Freeplay Mod II-ben benne van az artifact activation és ez kompatibilis az 1.0004-el.

Van egy mod,ami a hátizsákodat 150kg-ig terhelhetővé teszi,és nemkell sem új játékot kezdeni,sem semmi varázslat...1.0004alatt is jó! :roll:

jantárban van 1 kis bibi...

[error]Expression : no_assert
[error]Function : CXML_IdToIndex<class CInfoPortion>::GetById
[error]File : e:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrgamexml_str_id_loader.h
[error]Line : 112
[error]Description : item not found, id
[error]Arguments : rostok_kruglov_give_flash

---------------

megoldás:

rostok_kruglov_give_flash és yantar_ecolog_give_reward info_portion errors:
ezek azért vannak mert a játékban még a régi info portionok vannak... vagy rámásoljátok az újakat a modra (csak azt a 2 fájlt ami alant is levan írva... vagy editáljátok a meglévőt, sajna a suli miatt nincs sok időm moddolni már)

gamedata\config\gameplay\info_l07rostok.xml
gamedata\config\gameplay\info_l08yantar.xml

ezekből hiányoznak az új info_portion -ok, amiket addolhattok így:

keressétek meg ezt a sort a info_l07rostok.xml -ben:

<info_portion id="bar_arena_survival"></info_portion>

és utána írjátok be ezt (NE HELYETTE :) ):

<info_portion id="rostok_kruglov_give_flash"></info_portion>

aztán:

az info_l08yantar.xml -ben az utolsó sor elé:

</game_information_portions> (ez az uccsó sor, szal ez elé)

illesszétek be ezt:

<info_portion id="yantar_ecolog_give_reward"></info_portion>

és akkor menni fog :)

holnap rakok fel peccset, de mivel ez publik teszt, nem parázok, mivel nem a végleges verzió...

Én már végigtoltam, true end után visszajöttem a Cordonba, onnan meg a Bárba, nekem semmi probléma nem volt, nem fagyott le egyszer sem.

akkor bizonyára az az azért volt, mert kruglovval nem foglalkoztál... ez csak akkor jön elő, ha kruglovot megmented, és úgy mégy jantárba...

Vissza
Top Alul