Free Play Mod by Dezodor

A GSC esetében számolni kell a piacközpontú taktikai lépésekkel, valamint azzal, hogy nekik van egy kiadójuk is. A patch már régen kész volt, csak nem adták ki ezidáig. Szerintem lehet hogy már a freeplay is kész van.

átkéne állniuk Ubisoftra egyrészt mert kedvenc kiadom-játékfejlesztőm másrészt mert JÓ. eddig az ÖSSZES Ubisoftos játék amivel JÁTSZOTTAM jó volt és egyedi szóval azt hiszem nem lehetnek rosszak. pl. Far Cry, Prince of Persiák, Splinter Cellek, Rainbow Six, XIII, ami lesz Far Cry 2, Assassin's Creed. most fejből ennyi biztos van még nem egy. És haábr nincs sok eredeti játékom ami van az 1 kivételével csak ubisofotos. (azaz egy a stalker :D)

Van egy kis gondom a nocoop verzióval:

FATAL ERROR

[error]Expression : xml_result
[error]Function : CXML_IdToIndex<class CPhraseDialog>::InitInternal
[error]File : d:\xray-svn\xr_3da\xrgame\xml_str_id_loader.h
[error]Line : 162
[error]Description : error while parsing XML file
[error]Arguments : dialogs_repair.xml

Leszedtem hozzá a patchet (nocoop 1.2x patch), de nem használt. Ja és ez nem egy régebbi verzió, most szedtem le őket.

EDIT:

Ha leszedem a patchet elindul, de nem tudom, hogy akkor később nem lesznek a nélküle bugok :? . És a patch csak a system.ltx-ből áll?

Gatyamatyinak, mert eszembe jutott olvasás közben :D

Kisebb botrányt okozott az Ubisoft-nak, hogy egy ügyes hacker kilopta szerverükről az összes bejelentésre váró játékának féltve őrzött részleteit.

A hacker egy 2 giga anyagot lopott el, melyben volt techdemo, képek, screenshotok, leírások, tervek és egyéb nyalánkságok. Az UbiSoft már hivatalosan is kommentálta az eseményeket - elmondta, hogy nagyon nem örülnek a váratlan vendégnek és hogy nem tesz jót a fejlesztéseknek sem az idő előtti publikáció. A tettes ellen feljelentést tettek és nyomozást kértek.

Volna egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet egy adott billentyű leütésére bind-olni a crosshair ki/bekapcsolását?

bind hud_crosshair ????? ezután mit kéne írni?

ej, elnéztem pár oldalt asszem :D olvastam, és láttam 1 hsz-t jimtől, amibe az volt, hogy nem indul a játék, mert a intro_gsc_wp hangokat nem találja.... szal ezt ne szedje senki, mert nem kell már.

Kimmuriel!

sosem próbáltam, de ha létezik olyan, akkor úgy kell, hogy:

bind hud_crosshair kx

az 'x' helyére írod a gombot...

Nem sikerült, pedig a usr.ltx -ben a hud_crosshair on benne volt, onnan néztem ki. Valami action ID-t hiányol! Mondjuk azért is gáz lehet, mert egy gombhoz akarom egyszerre az on és az off módot is hozzárendelni, nem? Hú de nem értek ehhez! :roll:

Alvás után egyből jött a Blowout :D . Blowout közben az eső is elkezdett esni és valamiért így nézett ki:
ss_century_fox_08-28-07_18-30-23_(l01_escape).jpg

ss_century_fox_08-28-07_18-27-12_(l01_escape).jpg

Nem tudjátok ez miért van? :? Driver volt frissítve nemrég, szóval az nem lehet.

aggyisten mindenkinek. az új patch miatt újrakezdem az életemet, és tanácsot kérnék azügyben, hogy szerencsés kombináció-e ez: 1.0004 patch+freeplay+magyarítás? rettegjek bugoktól?

Hi!

Az 1004 üti a freeplayt, a freeplay üti a magyarítást. A lehető legrosszabb kombináció.

úgyvan. még ha lesz is 1.0004es verzió a free play modból (lesz, kb péntekre) akkor sem fog működni a magyarítással :)

ez bizony kellemetlen.egyelőre pihentessem a 1.0004-et, vagy más modot próbáljak vele? (vagy inkább a modokat mellőzzem?)
bár most végiggondoltam a dolgot, hát butaságot kérdeztem. ha egyszer ütközünk a bárban, vendégeim vagytok egy vodkára.

Vissza
Top Alul