Free Play Mod by Dezodor

tudom kezdő vagyok, de merre van a log?

magyarosítás nincs fenn

ha tovább megyek yantar felé, úgy hogy nem adtam oda a doksikat, akkor is kilép pályaváltásnál

documents & settings \ all users \ stalker-shoc \ logs ...

másik meg: 1.0003as patch fentvan? nincs más mod fent? ... na majd kiderül ha bemásoltad a log végét...

ja és azt is odaírhatod, hogy melyik modot szedted le :F

a log:

Loading textures...
* t-report - base: 885, 160010 K
* t-report - lmap: 10, 10241 K
***FATAL***: Too many lmap-textures (limit: 8 textures or 32M).
Reduce pixel density (worse) or use more vertex lighting (better).
* phase time: 40935 ms
* phase cmem: 243582 K
* [win32]: free[1290416 K], reserved[154164 K], committed[652508 K]
* [ D3D ]: textures[170251 K]
* [x-ray]: crt heap[243582 K], process heap[282158 K], game lua[22309 K], engine lua[204 K], render[0 K]
* [x-ray]: economy: strings[4237 K], smem[28348 K]
CLIENT: Synchronizing...
* phase time: 224 ms
* phase cmem: 243572 K
* [win32]: free[1290416 K], reserved[154128 K], committed[652544 K]
* [ D3D ]: textures[170251 K]
* [x-ray]: crt heap[243572 K], process heap[282158 K], game lua[22309 K], engine lua[204 K], render[0 K]
* [x-ray]: economy: strings[4237 K], smem[28348 K]
! Missing ogg-comment, file: c:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\characters_voice\scenario\yantar\professor_talk_1.ogg
! Cannot find saved game 6080 is in actor team
* Log file has been saved successfully!
! Unknown command: esc2_end_dog_respawn

nem értem hogy mit csesznek szét ennyien állandóan,
egyszerűen nem fér a fejembe hogy mit művelnek egyesek,
ez a mod semmivel nem bugosabb mint az eredeti, moddolatlan játék,
és semmit sem kell hozzányúlni sem,
szal akinek nem megy, azt én kijelentem, hogy annál az embernél van a hiba, valszeg szét editálják vagy egyszerűen csak ész nélkül mergelik mindennel, bár azt meg nem vágom, hogy mit lehet ezen elrontani,
1cerűen hihetetlen számomra, hogy annyit kell csinálni, hogy a gamedata könyvtárat bemásolni a helyére és kettőt kattintani a stalker ikonjára az asztalon...áááááá....nemigazmán :F

divatos lett az :F betű ... már itt is mindenki ezt nyomja

más: még nézem, hogy mi lehet a gond, de xxxxom nincs hozzá. mivel minden a helyén van, és eddig kb 5-6000 ember töltötte le világszerte... és abból eddig csak annyit kaptam, hogy müxik, minden jó stb... aztán a patch kiadásakor jött 1-2 mail, hogy nemjó, mert az elején kilép. megoldottam. sőt mások is segítettek benne, és tökéletesen működik. angolok, amcsik, olaszok, németek, franciák, hollandok stb játszanak vele Angol nyelven persze, mert másképp nem megy, és efféle hibát még senkitől nem kaptam. már csomóan visszajöttek az NPP-ről mivel lassan 1 hónapja kintvan a mod :S

Az :F a divat? dez te diktálod a divatot :lol: akko a divat a levelchangerek meg a blowoutok :P lesznek a menő cuccok farmer helyett :lol:

amúgy ez a mod túlmutat mindenen, ettől többet csak annyit lehetne, hogy több pályát berakni, ha majd lesz level editor,

alapjában véve pedig semmi bug nincs, annyira pontosan van összehegesztve, én már többször is visszajöttem stancia2-ről a bárba, szóval megkérek mindenkit hogy csak az mondja hogy problémája van a moddal, aki nem nyúlt hozzá,
bár az meg úgyse fogja :D

nah te is végigvitted? és nem volt hiba a bárban? minden ment simán? átadtad a doksikat és felvetted a köv. melót és okés?

mert a legelső mod verzióba volt 1 ilyen hiba hogy ott kilép... de az 1-2 nappal a megjelenés után javítva lett :F

a multkori patch meg bele lett rakva újra, és úgy lett feltöltve.... arra meg most rámegy ez a patch és kész.

ahaha most látom OL-en írt 1 arc, hogy nem érti hogy műxik a coop? mit kell csinálni, hogy működjön :DDD áááá úristen. nos ezért zárattam be a gsc-n is a fórumom, mert egyszerűen kiakasztó, hogy naponta 300x be kell írni mindig ugyanazt. az emberek nagy része lusta keresni, vagy visszalapozni... mindegy

ne vedd ilyen komolyan sztem, mer a világ nem változik körülötted, úgyse bírsz el a sok répával

tudom én vagyok a béna, igaz volt ott egy Fatál error, esetleg abból vmi?

amúgy:
kitömöritettem, felmásoltam és rákattantam a stalker ikonra.

a többi , régebbi modok mennek simán, csak itt halt be valamitől

köszönöm a segítséget, ami hasznosabb volt a fikázásnál

milyen többi régebbi modok? mi? akkor csak összegyúrtad más modokkal....meg milyen fatal error..ááááááá....csak azt kellett volna bekopiznod :F

Idézet az első oldalról:

Ez a másik verzió, amiben nincs coop, de npc bug sem:

http://www.sendspace.com/file/lw8djx
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
EXTRA PATCH!!! (frissítve!!!)

http://rapidshare.com/files/49174885/Fr ... e.zip.html

szntem szedd le ezeket újra... semmi mást csak ezt a 2-t. és töröld a régi gamedata-t és rakd be újra, de ezeket. mennie kell, nincs mese.

Hi mindenkinek!

Itt szeretném megvédeni, suhandu nevű érdeklődőt, mert alant én is kérdeztem Dezodort, hogy mit szól detector modhoz, talán beleolvaszthatná, sajna nem válaszolt rá, így kénytelen voltam én megoldani valahogy, mint ahogy a repair modot is. Sajna nem sikerült tökéletesre, fagyogat, kilépeget, de ezeket a modokat már nagyon megszoktam.
Mindenesetre nem tudom eléggé megköszönni ezt a modot, ha nem lenne már rég uninstall lett volna. Igy legalább megérte az árát.

na ugye igazam volt amikor elpofáztam hogy nem szabad hozzányúlni....
má kezd felidegelni..jóhogy lefagy...mikor nem értetek hozzá kb semmit...

tiefighter":1abhk2nl mondta:
ne vedd ilyen komolyan sztem, mer a világ nem változik körülötted, úgyse bírsz el a sok répával
OFF
A topik egyik célja, hogy segítsen azoknak, akinek nem megy a mod. Ezzel a hangnemmel nem kéne elijeszteni az érdeklődő embereket. Idegeskedned meg igazán nincs miért.

tiefighter":2s5wcuvf mondta:
na ugye igazam volt amikor elpofáztam hogy nem szabad hozzányúlni....
má kezd felidegelni..jóhogy lefagy...mikor nem értetek hozzá kb semmit...

Megkérdezhetem, hogy te is szerző vagy? mert ez esetben neked is gratula. Egyébként nehogy felidegeld magad ilyesmin. Egyébként nem a mod fagy, hanem a heggesztésem.

De pYura + mindenki hát könyörgöm értsétek már meg hogy NEM kell segítség a modhoz mert MŰKÖDIK, és kikötötte dezodor hogy nem szabad hozzányúlni, mivel annyira komplex hogy csak az látja át aki csinálta.
Mind1 nekem amúgy,...:D

Vissza
Top Alul