Free Play Mod by Dezodor

5 trader van a játékban. a pripyat tradert kivettem, mert a free play miatt felesleges... nem lenne értelme, ha az erőműnél megszerzett javakat csak pripyatig vinnétek vissza... abba nincs kihívás. így meg vissza kell mászni freedomos pályáig, vagy a bárba.

a patchben bárban a pultos csávó meg petrenkó fog árulni mindent.

dezodor milyen meggondolásból raktad bele a teleportokat a pályákra?
nekem kicsit furcsa.

mit mondjak engem is zavar kicsit :D akkor lenne jó ha random jönnének random helyekre dobnának akkor izgi lenne :)

Dezodor....

Mikor lehet majd letölteni aFree Play patchet?és honnan?:-)))))
Köszi

a teleport csak 1 teszt volt. de nem vettem ki, mert annak segítségével ki tudsz menni a kerítésen kivülre, és szétnézel, már akit érdekel mi van kint... mind1

a patch már kész, de még mindig tesztelik...

dezodor":18fqer9e mondta:
a teleport csak 1 teszt volt. de nem vettem ki, mert annak segítségével ki tudsz menni a kerítésen kivülre, és szétnézel, már akit érdekel mi van kint... mind1

Értem a teleportok lényegét és nem gondolkoztál azon hogy belekerüljön a mododba a RandomWeaponsv2 és valami WeaponRealism mint pl a Redux-ba van?

Hi Dezodor!

Kérdés:
- Ha coop verzióban, azt mondod az npc-nek, hogy jöjjön veled, akkor jön.
- Utána azt mondod várjon, akkor vár.
De utána hogy jön megint veled?

Sajnos nem jön, áll egy helyben. Ha egy másiknak szólsz, odaszalad az ácsórgóhoz. Ha írnál egy rövid használatit, azt megköszönném.

ha tudsz angolul akkkor nem lehet kérdés hogy kell használni a mod ezen részét.

Oké megvan.Az volt a baj hogy amikor várakozott és szoltam neki hogy jöjjön velem a (Moving out in this order) legfelsöjével akkor nem csinált semmit mert asszem nem volt formában vagy ilyesmi de a Like of flook of sheep-pel ismét követett a baj csak az volt hogy ez nekem nem volt túl egyértelmü.
Köszi a segítséget

egyébként van mikor nekem sem működött de aztán másik pályára lépés segíttett.

Dezodor!

A nocoop-os verziónak van valami működő letöltési linkje? Ami a topik elején van, nem működik, mert törölted a fájlt...

EXTRA PATCH a COOP VERZIÓHOZ!!!

http://rapidshare.com/files/49117621/Fr ... e.zip.html

What's new:

- lelőheted a madarakat
- repair mod addolva
- új sugárzás effekt, ahogy régen is volt, fehéredés
- AMK sleepbag (hálózsák, viheted is, vagy lerakod, használata 1xű)
- barman és petrenko árul mindent
- füstgránát visszarakva (bárba veheted, de bármelyik traderhez addolhatod)
- bm16 double barrel rifle visszatéve!
- btr és kamaz hangok javítva! nincs reccsenés
- kevesebb szörny spawnol a blowoutok után
- nincs időlimit a küldiken
- kocsik kivülnézete javítva, mostmár lehet rendesen menni úgy is

Credits:

- repair mod by Shebuka
- new crow models by AMK team
- AMK Sleepbag by AMK team
- Thanks to v8motorhead for helping with the AMK sleepbag rip
- Thanks to Loxotron for the bm16 long rifle script and idea to put it back (it was in the 2215 beta)
- Thanks to Ceano for adding the bm16 rifle to the ui_hud and tested the patch...
-----------------------------------------------------------------------------------------

AKINEK NEM A COOP (origi) VERZIÓ VAN FENT:

http://rapidshare.com/files/48973527/Fr ... e.zip.html

ez köll hozzá

ez a kocsi külső nézet éerdekel... meg a többi is :D

help!

letöltöttem a coopos bárban nem kilépős verziót, mégis kilép

help!

köszi
:cry:

az kizárt! :)

másik meg: log file-t postolj, de ne az egészet, csak a végét! ahol van a fatal error rész. remélem nincs fent magyarosítás mert azért harapok.

Vissza
Top Alul