Free Play Mod by Dezodor

Mindegy :) Nem is a történet miatt baj a nyelv, hanem küldetést felvenni meg ilyenek hogy most storyline küldetést akarok felvenni vagy csak simát meg a párbeszédek. Valamit félrenyomok (mint először amikor nem volt magyarítás :) ) kezdhetem 1 nappal előrébb újra. De ha kijön a peccs megpróbálom magyarítás nélkül aztán meglátjuk :D . Mostmár télleg nem offolok <:D> .

Én se tudok angolul. De a felvett küldetés után megnézed a PDA-ban hogy mit mutat a térkép azt úgy is tudod már kívülről hogy mit kell csinálni.

szerintem az ilyen lövöldékhez nem kell sok angol tudás (pl: cs vagy ut)
de én a deus exet is úgy jácottam végig hogy szinte nem tudtam semmit jah és álltalános iskolában 3.os voltam.

Én télleg nem szeretnék senkit bántani (!), de hogy lehet az hogy van aki egy kukkot se ért angolul? Németet tanultok? Vagy hány évesek vagytok egyáltalán?

Én németet tanulok, de alig tudok valamit németül (könnyen jön könnyen megy :D ) de angolul még több szót ismerek, mint németül, de az angol se nagyon. Szóval érted... :lol:
folytatni Társalgóba :arrow:

TieFighter ne úgy értsd hogy egy kukott se tudunk angolul, csak a stalker hosszabb szövegei meghaladják a tudásszintünket. Amúgy ha ki lehet valamiből venni csak a szöveget webfordítással is lehet próbálkozni, bár elég gagyi. Alapjátékot magyarítással játszottam végig, így emlékszem nagyjából a szövegekre meg a válaszokra.

tiefighter":ccvn45v9 mondta:
Én télleg nem szeretnék senkit bántani (!), de hogy lehet az hogy van aki egy kukkot se ért angolul? Németet tanultok? Vagy hány évesek vagytok egyáltalán?
másrészt lustaság félegészség. :D én vágom mit "pofáznak" oszt mégis egy idő után egyszerűen fárasztó odafigyelni a sok bla-lbára. :)

Pedig szerintem más játékokhoz képest nagyon egyszerű a szövege, alig használ szlengeket, mivel nem amerikai.
A készítők anyanyelve sem angol, ezáltal nem is csinálták érthetetlenné.
...szerintem...mind1

PNem kéne offolni...de akkor már énis belerondítok :D

Én 9 éve tanulok angolt, de sajna annyira nem vágom a témát hogy ilyen szintű szöveggel megbírkózzak! Az a legidegesítőbb amikor pár szót nem értek és hülyeségnek jön ki az egész....ezért kell a magyarítás(pedig az írott szöveg még könnyű....)

Szerintem te se szereted a filmeket angol nyelven nézni.... :roll:

Én úgy rühellem szvsz úgy tök gány(kivétel ez alol a régi filmek..de a sorozatok meg a kisebb kölcségvetésű filmek....az katasztrófa)
A szinron sokkal igényesebb mint az origi hang...pasiknak idióta hangjuk van...nőknek is gyerekekről ne is beszéljünk....a filmforgatáson odafigyelnek a szinészi játékra a szinkronstúdióba meg profi hanganyagot készítenek alá :idea:

Na de OFF OFF

Úgy látom ennek a topiknak már úgyis mindegy :D
Én sokkal jobban szeretem a szinkron nélküli filmeket pl a Matrixot megnézni magyarul kész csalódás volt. Néha nevetséges hangot tudnak adni pár szereplőnek. Ellenpéldaként a Terminator 2-t hoznám fel, ahol viszont Schwartzenegger német akcentusa volt totál kiábrándító.
Szerintem sem bonyolult a játék szövege, de aki nincs benne a nyelvben annak fárasztó lehet egy idő után fejtegetni, hogy mit is akarnak tőle, úgyhogy mindenkinek szoc problémája, hogy magyarítással vagy anélkül játszik-e :)

FREE PLAY STORY PATCH 1.1

Nos készült egy 1.1-es patch, ami nem a hibákat szűri ki, mer azok nincsenek :), hanem addol 1-2 extrát:

- bm16 long rifle
- lelőhető madarak
- sleep bag (vihetjük is vagy ledobjuk valahol, mind1)
- 1-2 trader mindent árul
- füstgránát is van már
- repair modot is beletettem
- a blowout után nem spawnol be annyi szörny

szntem még ma kirakom, most tesztelik...

Igen, az inventoryban van egy hálózsák, rákattintasz kettőt, megkérdezi hogy 1, 3, vagy 5 órát akarsz aludni, és bárhol használható.
Nem akad össze a blowouttal sem.

megtennétek, hogy beirjátok a tradereket, mert lehet nem mindet tudom:

sido, bar, prof, s merre még?

köszi

Sőt annyira nem is off... ha jól emlékszek, az UHSF modba volt trader Pripjatyban is, és ez a mod végülis az UHSF-nek az utódja... Szóval Pripjatyban is van trader :idea:
Vagy az a végén nem lett berakva csak egy ötlet volt?

Jöhetne már az 1.0004, ki akarom próbálni :cry: :D

Tibi":3bn77e6s mondta:
Army Warehouseban van még egy, nem jut eszembe a neve, de még érdekes módon soha nem találkoztam vele össze, csak a fórumról tudom, hogy van <:D> <:D> .

SHINKIN a becsületes neve s a bázis főépületében van. De folytasd inkább a singleplayer/tippek trükkök/ topikban

A freedom trader neve SKINFLINT, nem shinkin vagymi...és ebben a modban nincs benne a pripyati trader.

Vissza
Top Alul