FPS vs Grafika

Sziasztok
Érdeklödnek vki nem tud nekem egy olyan problemara vmit mondani hogy sárga az ég teljesen es semilyen beallitassal nem tudok rajta javitani.Geforce go 7400 128mb video kartyam van 2gb ramom es egy AMD 3200+ os procim minden jo elvileg gep igeny szerint.probaltam videokartya drivert frisiteni directixet frisitetem semivel nem javult esetleg vki tudna segiteni?

talán a videokártya régi nemtudom nem értek geforce-hoz de ilyet se hallottam még hogy sárga legyen az ég....:D az kék szokott lenni egyedül blowoutnál sárga-piros...

Destro":zk8jldvb mondta:
Sziasztok
Érdeklödnek vki nem tud nekem egy olyan problemara vmit mondani hogy sárga az ég teljesen es semilyen beallitassal nem tudok rajta javitani.Geforce go 7400 128mb video kartyam van 2gb ramom es egy AMD 3200+ os procim minden jo elvileg gep igeny szerint.probaltam videokartya drivert frisiteni directixet frisitetem semivel nem javult esetleg vki tudna segiteni?
DETTÓ ugyanez volt velem, de egy memo refresh, meg egy drivercsere megoldottta próbáld 1024x768-on, és DX8ban, és a videókártyád beállításain a miniampet, meg a szinkront tedd kikapcsolt állapotba nekem bejött

Köszi a segitseget de azota megoldodot a problema egy igen erdekes modon levettem a jatekot teljes kepernyöröl ablakra es siman fut, normalis az eg...

xSomAx: köszi kiprobalom azert amit mondtal hatha igy jo lesz es nem kell a windos talcat nezegetni jatek közben

• na akkor egy érdekesség amin igencsak meglepödtem.
    a configom celeron 3 ghz cpu 1 giga 400 mhz kingmax ram és radeon 9550 256 mb
    mikor anno felraktam a gammát renceresen beszaggatott max beállitásokon static lightingon.
    azota szanaszéjjel moddoltam(abc 1.1,skinmodok,float32 ,ultra stb).nos miota felraktam abc-t nem tudok belépni az options-b.ezáltal nemtom h de a user ltx-ben ugy maradt r2-n a renderer renderer mig régen folyamatosan visszaváltott r1-re.nem azt mondom h az árnyékrészletesség texturák stb pl egy x1950 pro szintjén vannak de a 9550-hez képest gyönyörü lett.és nincs szaggatás átlag 30 fps-t produkálok minden maxon kivéve AA.hozzá kell tennem,h persze ati tool-al kicsit feltornáztam az értékeket:Dde enneki ellenére is meglepö az eredmény

mindettöl függetlenül jövö héten ujjitok uj procit ill 8600gt:D
    eazy

8600 gt ???? :lol: haverank is az van és szaggat vele a stalker mint állat
de te tudod

nem lehet h kevés a ram?:Dmásrészt nekem is van egy ismim akinek meg nem szaggat 8600 gt-vel a stalker;)
amugymeg nem vok millás sajna ezek a lehetöségeim:)

nem xar az a 8600gt CSAk én ati párti vagyok másrészt ha veszel akkor arra ügyelj hogy AKTÍV hűtés legyen rajta és ne passzív(osztálytársamnak passzív van és windows-ban a kari kb 67-fok os játéknál meg kb 70-75)

én is ati párti vok ha tehetném inkább vennék egy x1950 pro-t csak valahogy még mindig baszott drágán adják.legalábbis az én pénztárcámhoz mérten.mivel egyedül élek igy vannak egyébb kiadásaim is(pl rezsi,kaja)amibe nem fér bele h 50 ropit kipengessek egy gpu-ér.

amugy köszi a tanácsot megfogadom:)

Vegyetek bátran x1950pro 512mb VGA-t, nekem is az van, és a Crysis is High-on megy vele 1280x1024-ben. Én 45ezerért vettem áprilisban nagyker áron.

ha adsz rá pénzt veszek én minden félelemtöl mentesen.annyira bátor leszek a vásárláskor h csak na:D

sajna télleg nem megy a havi fizum ezt nem engedi meg plusz most jönnek az ünnepek stb.talán majd jövöre...

én most rendes bolti árat mondtam amikor 40 ezret írtam...nagykeren megkapod 35-ér is simán...ha van haver akkor 25-30 ezerért is... :D ha az igazgató a haverod valami gyárban akkor ingyen is kapsz tőle...

a fene vinné el nincs ilyen haverom:Dneked van?:Dés ha van be is mutacc neki?:D
upsz

éppenséggel keresztapámnak van ilyen haverja, nem igazgató de majdnem :D..... énis tőle akarom szerezni uj gépemhez alkatrészeket.. ha minden igaz gtx kártyát 50-ér tud szerezni ami 100-nál kezdődik boltban... isten áldja azt az embert :D

és nekem nem tudnál beintézni töle? :D csak azért,mert jófej vagy :lol:
nahjó csak vicceltem amugy eazy:)

Downgradeltem 8800GTX-ről 8400GS-re (12k volt a kártya :D) és még ezzel is egész jól fut a stalker
1280*1024, static, high

XR_3DA_2007-12-24_10-55-09-44_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hát nekem x1950-es ATI-val FDL-ben megy, vagy akkor az enyém jobb kártya mint a tiéd? Nem sokat értek hozzá...

Vissza
Top Alul