FPS vs Grafika

hja... ez ilyen. én majd jövőre bővítek gépet, addig tán olcsóbb lesz a cod4 meg krízis is :F terveim közt van egy c2d 2.6os prockó meg minimum 2g ram meg vga-ból ha maradok atinál akkor a szokvány x1950xt vaggy majd alakul még addig. nem is szeretem előre leírni, mert úgyis más lesz :D pedig úgy megnézném már ezt a sztalkert dx9be...

Én is csak megnézni tudtam, de nem élvezni, Kicsit futkoztam Cordonban a táborban, nézegettem a falat, meg a mozgásképtelen személyi gépjárműveket, eszméletlen szép. Csak épp túl lassú volt. lol2

pYura":10fa8bno mondta:
saját user.ltx beállítások, advanced bump maps, nivenhdro shaders

de mit csináltál a user.ltx-el???
nekem is van nivenbro shaders meg improved bumpmaps, mégse ilyen, bár amúgy bocs de nem tetszik így

Ha jól tévedek a parallax map (is) van feltekerve nem??? (kicsit sok lett...a repedések nagyon mélyek de így se rossz) :roll:
Amúgy nagyon faja....nekem tetszik :D

Jah....
Nekem is meglehetne már....kicsit gány így

De figy:
MSI alaplap, tehát lehet winfosból húzni a procit....2Ghz-es, és 2300-ig stabilan felhúztam, nem fagyott ki....nah de a hang elment :D
Poén...állítom az fsb-t, és a zene elkezd sercegni, rocsogni és lassúlni végűl megáll....érdekes :roll: 2400-on kékhalál....
Nah de 2100ig stabil....és tényleg gyorsabb....közel 300Mb-t winrar-al legjobba tömörítve 1:11.....2Ghz-en 3:02!!!!! Azé nem roszz :D Kár hogy nem érek vele semmit..... :| lol2 :cry:

tiefighter":dczjmxtt mondta:
de mit csináltál a user.ltx-el???
nekem is van nivenbro shaders meg improved bumpmaps, mégse ilyen, bár amúgy bocs de nem tetszik így

Ugye? Nekem se... nincs időm viszont egyelőre újra beállítgatni. Sokmindenhez hozzá lett nyúlva.

TakiHun: tuningolni nem win alól kell :!:

dezodor":2v14cji6 mondta:
hja... ez ilyen. én majd jövőre bővítek gépet, addig tán olcsóbb lesz a cod4 meg krízis is :F terveim közt van egy c2d 2.6os prockó meg minimum 2g ram meg vga-ból ha maradok atinál akkor a szokvány x1950xt vaggy majd alakul még addig. nem is szeretem előre leírni, mert úgyis más lesz :D pedig úgy megnézném már ezt a sztalkert dx9be...
Most mingyárt folyik a nyálam a padra ugyhogy NEEE.
Nekem egy 3Ghz-s 1Gramos GeForce 7300NL 512Mb es gépemvan és NINCSEN ÉG:S HELPÜHELPHELP mitkéne konffigurálnom hozzá?????

Egyébként CoD4, és a Crysis nagyon ottlessz a szeren.
Szomszéd a crysis textúrarészéegén volt dolgozó.
(Gázsija kb annyivolt/hó mint a házunk ára Kb 2Milliót kapott 3hónap melóért. persze nem a 8óramunka8órapihenés8óraszórakozás mottóval hanem a 18óramunka félórapihenés a többi meg szarakodás mottóval)

Azért ez egy ház árától elég messze van... legalább nem volt túlfizetve.

Havi $3500 ráadásul dupla munkaidőben kinn egyáltalán nem sok.

haver kintvan írországban... most keresi a munkákat... bemásolt 1 álláshirdetést... ha valakit érdekel a link.. :)

szal traktorost keresnek! minden fullos ellátással, és évi 28.000 font fizu! az kb 2.500 font havonta ami ott nemsok, főleg hogy 1 traktoros... az ott a legalja :D itthon meg megőrülne az ember havi 1 misiér..

na mind1 ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy 1 programmer, vagy grafikus azé többet keres akkor 1 hónapban, ha 1 trakterros ennyit...

Irány írország.
Szerintem az ottani takarítónő többet keres mint a 17. ker lakosainak összessége:P
Nemnehéz:)
Barátnőm kinnvolt londonban és szitterkedett és kb 75 rongyot kapott per hó... jobb mint magyar minimálbér...

(köszönjük Gy. bácsi)

Határozottan gyorsabb lett a patch óta, THQ logó alatt felvillan a 3000-es szám :Y
4h2y.jpg

Indulás:
4h30.jpg

Benchmark1 - minden maxon, modok nélkül
4h31.jpg

Itt tettem fel a NivenhBro shaderzt és az advanced bump mapsot...

4h32.jpg

Ezt a képet is szeretik mutogatni
4h33.jpg

Igazság szerintm meg kéne nézni a GFX modot és utánállítani a user-ltx.en :roll: jövőhéten megcsinálom.

ááá ááá ááá Kipróbáltam Full Dinamic Lighting-al, mintha egy teljesen más játékkal játszanék!
ss_nagy%20tibor_09-06-07_18-01-37_(l01_escape).jpg

A 14 FPS nekem gyanús, többnek tűnt (vagy csak nem swappol annyira :D ), de így is élmény vele játszani! Nem tudtok valami más FPS mérő programot a fraps-on kívül?

Utána felhúztam az látótávolság-tárgy-textúra-árnyékot maxra, és még így is teljesen játszható.

Felrakom a Float32-t, meglátjuk, hogy megy vele :D .

És mégvalami: Ahhoz, hogy az ég szebb legyen, nem tudjátok, mit lehet állítani az user.ltx-ben? Úgy hallottam, hogy valami bloom részt kell, de nem vagyok benne biztos <:D> .

Vissza
Top Alul