FPS vs Grafika

NFS részekből már az Underground óta nem láttam semmi újat, egyre unalmasabb nem tudom még mit tudnak kitalálni hogy élvezhetőbb legyen a témát légyszíves folytassátok az egyéb játékok topicba...

Ahozz kepest hogy nem eri meg meg venni DX10es karit azert ha jobban megnezed a S.T.A.L.K.E.R.-t is akkor szembetunoen jobban megy rajtuk 8800 akarmelyik verzio meg 8600GT es GTS mint az elozo generacios csucs es kozepkategorias karikon!Es ez nem csak az uj cimszonak kosszonheto!

kb ugyanaz mint a mostani... csak ha dx10-be akarsz maj jáccani, ahhoz kell dx10es vga, meg több ram talán... amúgy dx9-be kb ugyanaz lesz szntem az igénye, mint a mostaninak.

Beletettem a gépbe 4GB RAM-ot és nem megy vele normálisan. Nem bírja a Giga lap kérdés1 3GB-al prímán megy fal1

ej nekem kb mindent venni kell majd tavasszal... vga, lap, memcsi, meg talán egy sata2es vinyó... mer ezzel ami most van, valami gyalázat :D fut meg minden, highon is van, de most hogy editálom a cuccost, és kb naponta 2x végig kell rohannom a játékon, rádöbbenek, hogy igencsak megizzad a gépem :D

pYura":1x75w6x1 mondta:
Beletettem a gépbe 4GB RAM-ot és nem megy vele normálisan. Nem bírja a Giga lap kérdés1 3GB-al prímán megy fal1

Dual chanell-es a lap? A RAM-ok párba lettek válogatva?

Igen, még 3-al is DC-ben megy :? Párba válogatott RAM-ok. De mindegy teljesen, hogy a 4 közül melyiket veszem ki, működik. Egyedül egy új BIOS jelentene megoldást, már írtam a Gigabyte-nak, de nem izgatja őket a problémém :roll:

Létezik egy határ, ami vagy BIOS, vagy oprendszer probléma, esetleg proci IO kezelési nyűg, valahol 3,5 GB-nál. Annál több memóriát nem mindennel lehet kezelni...

Hmm és van rá megoldás? Természetesen Vista64 alatt teszteltem, de volt hogy be sem indúlt 4GB-al.

Igazság szerin után kéne állítanom a user.ltx-et vagy visszatenni defaultra :U

40sb.jpg

40sc.jpg

saját user.ltx beállítások, advanced bump maps, nivenhdro shaders

Amikor én is megpróbáltam DX9-ben futtatni, nekem is ilyen szemcsés volt, de jól néz ki, ahogy pl. a fal nem egy sík, hanem kis hibák, bemélyedések vannak benne. Sajnos ha minden mást le is vettem, nem ment 10-15 FPS fölé. Muszály statikus fényekkel játszanom, így akár maxon is viszi. Furcsa.

Vissza
Top Alul