FPS vs Grafika

de, viszont a legolcsóbb a kategoriában. Hacsak nem létezik az a GT bár még mindig nincs lefixálva :)

Azt mondták nekem PCW fórumon, h létezik.. de még nem adtak részletes leírást róla :D
Viszont azt mondták ott, h kb ez a sorrend a kártyák között, amit leírtam. Te mit gondolsz?
7600GS 256mb < 8500GT 512mb < 7600GT 256mb :?:

Érdekességképpen csináltam egy kb egyperces vidit a FarCry és a STALKER grafikájából (kb 30-30mp a két játék, me csak a demofraps van meg.. :x ), hogy milyenek a gépemen :) Érdemes megnézni már csak azért is, hogy nevessetek egy joót, milyen gyenge a 7100GS-m :D

http://www.youtube.com/watch?v=8zw4FeFFoAc

Javítottam a linket, mert nem volt joó :)

lehet mert a 8500GT kb. olyan mintha veszel uj kocsit tartozékok nélkül, persze nem kell teljesen igy érteni, DX10-es kártya legalapabb szintje, kívűlről szép de nem hiszem hogy boldogulna DX10-es játékkal...

Akkor egyetértetek, h a 8500GT gyengébb a 7600GT-nél :) Akkor szted már joó lenne egy ideig a 7600GT 256 mb?

Sz: Ja és még egy kérdés.. :oops: Az mindegy, hogy milyen gyártótól veszem? Mármint a márkára gondolok. (ASUS, Leadtek, stb)

R-pee":2vrs3wnx mondta:
Ha kevés a pénzed, de jó kártyát szeretnél, akkor ATI X1650XT-t egyél. :wink:

A ATI X1650XT erősebb az itt említettnél (7600GT 256)?

tom99":128dfr5z mondta:
Nem bánod meg nekem is az van, és jól szuperál!
Akár ki akár mit is mond, az a lényeg, hogy te legyél megelégedve!

Most úgy tűnik, hogy inkább megvárjuk amíg érkezik a boltba 7800GT,GTX,GTX512-s kártya. Most úgy se leszek itthon sokat tábor miatt.. :S S ha azokra anyám még fizet akkor azokat vesszük:P (Persze egyet a háromból :D) Ha nem, akkor marad a 7600GT :)

hali én még tudnám ajánlani a 8600GT ami elég jó árban van 31-35 körül mozog jelenleg én is ezen kártya és egy 7950GT között tanakodom hogy melyik legyen
ajánlom figyelmed/figyelmetekbe ezen teszet:
http://www.hwt.hu/cikkek.php?id=345

érdemes végig olvasgatni főleg a S.T.A.L.K.E.R. -es részt!!!! 8)

inkább gyenge dx10-es higgyetek nekem az utána olvasgatások alapján mondhatni egy jó kártya egy dx10-es matricával, ez a kártya dx10-es játékot elindit azt már nem nmodja hogy viszi is :cry:
de elvileg mindkettő széepn viszi a Stalkert. Mongyuk nekem 8800GTS-em lesz e mindegy :D :P

Azt is nezzegettem de az mar megint plussz 20e jelen pillanatban de lehet mire oda jutok mar en is tok 8800GTS-t venni!

jaja, bizni mindig lehet és nekem ism lesz még egy kis idő mire meg is vesszük a "játékszert" de örömmel mondhatom, hogy a gép mellé érkezik egy gyűjtői kiadású STALKER is... 8) :wink:

Nem azért de nektek aranybánya van a ház mellet hogy ilyen brutál kártyákról beszéltek (vásárlását tervezitek) ?
(szerintme + nem érdemes még dx10 vga-t venni mert még nem lehet kihasználni és iszonyat sokba kerül majd 1 év mulva vagy ha megjenenik a crysis+ a bioshock na akkor már télleg kell venni, láttam egy olyan értesülést miszerint a crysis CSAK vista kompatibilis lesz remélem ez csak kacsa mert
szerintme a vista még nem a legjobb.)

jaja, de nekem megvan mindegyik (nos maradjunk annyiban hogy nem a boltban voltam) verzió szóval annyit ér hogy ezért feltegyem a cumót...

szerintem még nem biztos mert még 1 nyamvadt alpha vagy beta sem került ki a netre (az új needfor speed alpha-ja már tölthető) ez is olyan lesz mint mikor a far-cry jelent meg hogy bevolt jelentve oktober valahanyadikára és scak jövő márciusban jelent meg
(felőlem téma lezárva ha mégse akkor meg egyébb játékokt topicja)

Vissza
Top Alul