FPS vs Grafika

Én nem veszek, de nem is lenne jó :D Csak egyforma kártyákat lehet SLI-be kötni.

Csak vicceltem :) Egyébként nem ajánlom azt SLI-t, mert 2 kártya árából kijön egy olyan ami pont kétszer olyan gyors (csak akkor el kell adni a régit). Az alaplap is drágább, ami támogatja és a játékok is kevésbé optimalizáltak SLI-re.

nekem is van 1 szép vasam, kint áll a kert végében, mondjuk lassan elviszik, mert kint ázik kb 10éve, és már szétette a rozsda. jajj nemidee!

Na mivel ugyebár nem akart rendesen menni a S.T.AL.K.E.R ezzel az nVidia GeForce 7100-s vidikarival, veszek egy másikat. (meg más játéknál is jelenkezett probléma, szal egyértelmű, h másik kell :P )
Az nVidia GeForce 7300 az már joó? Vagy mit ajánlotok? A lényeg, hogy ne legyen túl drága :)

A 7300 GT kb 18000-20000 Ft
A 8500 GT kb 22000-25000 Ft

Azért a 8500 GT jobb választás lenne, mivel ez már DX10-es kari.
Ettől gyengébbet nem éri meg venni.

DX10 felejtős egy ilyen gyenge kártyánál, viszont az új felépítés miatt tényleg jobb választás lehet a 8500GT, mert a STALKER profitál belőle; húzva egész kellemes:
st.png

szerintem, csodát ne várj tőle egy idő után ugyis jön valami más, szerintem megveszed és fél évre rá ugyanott fogsz tartani, persze lehet, hogy nem csak ismerjük a mai világot. Inkább várj amíg lemennek az árak mert a videókarik borzalmas áron vannak, egy jó kártya mondjuk a felezett memóriás 8800GTS is már 70.000! Remélem ez változik mert minden olyan olcsó ez viszont. pff...

Ez igaz, de a mostani 7100-som elég gyér... Nem csak, hogy a stalker-nek rossza az ege /ezen még felüül is tudnék vhogy emelkedni../, de egy régi játéknak, a Far Cry-nak is Rossz a grafikája. Más színű mitn kéne lennie, vagy feljebb veszem a grafot (Nem a maxra!), akkor meg hiányzik textúra.. Akkor pl NFSU2-ben is elég gyenge a graf. Fel lett véve kicsit, úgy belaggolt, mint állat.. Szal most kéne nekeme gy új karika.. Az igaz, h sajna nincs 70ezrem, de vmi olcsóbb is joó lenne egy ideig sztem... S majd ha lemegy az ára, akkor váltok :)
Akkor 8500GT vagy 7300 az már joó lesz egy ideig? Pl. STALKER-hez? :)
Köszi a segítséget mindnekinek.

"nálunk az árak, a földön járnak, TESCO!" lehet ott kéne videókarit venni a répa mellett 200Ft akciósan! :D
szerintem 8500GT jó lesz Stalkerhez (a lenti grafikon alapján) aztán ha kijön ugy geforce mindegy milyen volt eddig ugyis kevés lesz szal :wink:

Elmstr1428":3kemo1vm mondta:
Akkor 8500GT az már egy joó kártya?

Új technológia belépőszintje. Csodákat nem kell várni tőle. Teljesítmény pedig relatív. Szerintem ha nem ragaszkodsz a max minőséghez és nagy felbontáshoz, akkor ezzel a kártyával már szépen lehet játszani. Azért persze 2GB RAM így sem fog ártani.

Elmstr1428":1b01bt35 mondta:
Ez igaz, de a mostani 7100-som elég gyér... Nem csak, hogy a stalker-nek rossza az ege /ezen még felüül is tudnék vhogy emelkedni../, de egy régi játéknak, a Far Cry-nak is Rossz a grafikája.

A Far Cry-nak eleve rossz volt a grafikája. Valami patch kellett hozzá, hogy ati kártyákkal ne töredezzen a kép. Pár helyen egyszerűen elvész a textura, és csak fekete vagy fehér terület marad, ha nem rakod fel a patch-eket...

Vissza
Top Alul