FPS vs Grafika

Sziasztok!
Végre el tudtam kezdeni az új géppel a játékot.
Király!
Hogyan tudok képet beilleszteni?
Akkor meg tudom mutatni, hogy milyen a grafikám.

Igen észrevettem, ezért szinte rögtön töröltem a hsz-t :D

De nem sikerült nem észrevetetni veled :F

Amúgy képfeltöltéshez: www.kepfeltoltes.hu leírás meg volt már valamelyik hsz-ben, ha nem tudod hogy csináld.

Ilyen fajta fórumon még én se próbáltam, de mindjárt megnézem.

"Úgy tudsz képeket berakni a fórumba, ha beírod az elérési címet (pl.:http://stalker.hardwired.hu/forum/images/avatars/157002325945f593f24471e.jpg), Utána kijelölöd, és a téma sor alatt az Img nevű gombra kattintasz. Így rak a címnek egy előtagot és egy utótagot (pl.:
így fog kinézni.)."

Töltsd fel a www.imageshack.us oldalra a host it gombbal a kívánt képet, majd nyomd meg itt a fórumban a postreply gombot, a megjelenő képen az img gombot, másold be a kép linkjét és megint img gomb.

Hello!
Új vagyok, most regisztráltam. Lenne egy kérdésem. A S.T.A.L.K.E.R-t feltettem, de vmiért az égbolt "összemosódik". Újratettem, de így is rossz. Ezt a hibaüzenetet találom a console-ban:
"*FATAL***: Too many lmap-textures (limit: 8 textures or 32M)
Reduce pixel density (worse) or use more vertex lighting (better)"
A gépem elméletileg joó a játékhoz. AMD 3800+ proci, nVidia Geforce 7100, 1 Gb DDR2. Nem tudom mi lehet a baj. Légyszi valaki segítsen! A játék alapból 1024x768-s felbontásban indul. Levettem 800x600-ra is, hátha az a baj, de így se műküdik megfelelőlen. Játszani rendesen tudok vele, csak ez elég zavaró tud lenni. Ha szükséges, szóljatok és mellékelek képet is. Légyszi segítsetek! Köszi előre is.[/img]

VGA-d elég gyenge, tegyél fel új drivert és vedd le a megvilágítást staticra.

Most lett véve a gép. A legújabb driver van fent. Levettem static-ra, de így is rossz az égbolt. Kipróbáltam 800x600-ban is meg 1024x768-ban is, de sehogy se jó. Azé nem értem, me haveromnak gyengébb a gépe és ott simán elmegy...

Lehet, hogy sosem lesz jó, ez a videokártya nem játékra van kitalálva. Azon csodálkozom, hogy egyáltalán elindúl t rajta. 3DMark eredményt tudnál mondani? (Bármelyik verzó megteszi) Barátodnak milyen még gyengébb VGA-ja van?

Elmstr1428":37w93aiw mondta:
Most lett véve a gép. A legújabb driver van fent. Levettem static-ra, de így is rossz az égbolt. Kipróbáltam 800x600-ban is meg 1024x768-ban is, de sehogy se jó. Azé nem értem, me haveromnak gyengébb a gépe és ott simán elmegy...

Telepítsd újra operációs rendszert.
Nekem sokkal gyengébb gépen is 1024x768 futott szaggatás mentesen.
AMD2600+, 768Mb.ram, FX5200VGA
Ha újra telepíted a rendszert a codec-eket hagyd ki, és úgy próbáld meg

pYura: A haveromnak nvidia geforce FX5200-a van. Neki 800x600-ban simán elmegy. Nem nagyon ismerem ezt a progit, amit mondtál. Leszedtem és futtatott valamit. Mit kéne néznem itt?.. Ezt szedtem le: http://www.origo.hu/szoftverbazis/seged ... ark06.html
Miért mondod, hogy nem játékra lett kitalálva? A minimum igényébe simán belefér a kártya és gyengébb gépen is megy a játék.

tom99: Egy hete sincs, hogy feltettem az oprendszert, mert pénteken jött meg a gép. Codec-ek még nincsenek fent. Azért köszi :)

az én jó (öreg) ati radeon 9600xt (256mb) kártyámon high grafon megy szaggatás nélkül.

ELMSTR1428: Egyetértek abban, hogy a jelenlegi gépeden simán futni kell a játéknak. Valami viszont még sem stimmel! Nem tudom milyen segédprogramok vannak a gépeden, de lehet, ott is bezavarhat valami.
EZ CSAK TIPP!
Egy a lényeg: Ezt a játékot ne hagyd ki!

Nem is szeretném, ezért próbálkozok mindenképp a baj megoldásával :) Max. így végigviszem, ha már télleg nem tok vele mit csinálni.. :(
Azt nem értem, hogy még szinte "szűz" a gép. Semmi nincs fent a drivereken meg egy-két más játékon kívül (és megbízható szoftveren, pl office, vagy wmp), szal nem tom mi lehet a baj.. :(

Ez a 7100-as nem egy alaplapra integrált videokártya? Ami az alap RAM-ból veszi magának a videoramot? ha igen, felejtsd el. Vegyél egy 6600-ast, már jobban jársz. Ha van még egy kis pénzed, akkor 7600-ast. Az alaplapi kártyákat játékra tessék elfelejteni...

Vissza
Top Alul