FPS vs Grafika

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Ide lehet küldeni a képeket, kinek milyen szép/kevésbé szép beállításokkal fut a STALKER és közben hány fps-t produkál. :)

OK, de akkor légyszives azt is írd le, hogy hogyan kell képet beilleszteni, mert nekem nincs webtárhelyem, és azt se tudom, hogy az fps-t hogy kell kiíratni.
thx

Nos, feltettem a Fraps-ot, de csak néhány screenshotot tudtam belinkelni, mert van hogy nem működik a Fraps, nem ír ki semmit sem.
S azt se értem, hogy az hogy lehet hogy álltóhelyében 12fps-t produkál.
Meg hogy hogy lehet az, hogy a Fraps szerint kb. 20-30 átlag fps-t csinál a game? Akkor elvileg láthatóan szaggatnia kéne, nem?
Vagy én nem vagyok tisztában valamivel?

A gépem: Intel P4 2.4Ghz 800FSB, 1GB DDR400 DualCh, Radeon x1950Pro 512 Mb

ssadam042107214146l01esxz1.jpg

ssadam042107214237l01esnr4.jpg

ssadam042107214407l01eshh7.jpg

ssadam042107214411l01esho5.jpg

hát a 2.4 Ghz es procid miatt lehet olyan kevés FPS ed, nekem pl a RAM miatt (512) mindig akad mikor egy új pályarészen vagyok de csak egy idejig. Egyébként hol találtad azt a shootgunt? :D

Szerintem meg hülyeség az hogy ennyi fps-em van, szerintem szar a Fraps. Ennyi fps-sel szaggatnia kellene, de nem akadozik, nem is swappol igazán, elhanyagolható. Én azt hittem legalább 40-50 fps-t fog kiírni.
Meg az érdekes, hogy a betöltő képernyőn ami egy mozdulatlan bitkép van amikor 300 fölötti fps-t mutat és van hogy 1-et, szóval szerintem itt valami qrva nagy árulás van.

Meg hogy lehet az hogy 3 disznóval akció közben 19fps, mozdulatlanul meg csak 12? bullshit

Sziasztok!
Nekem az a gondom, hogy kegyetlenül szaggat még ha leveszek mindent zéróra is.A gépem 2.4 -es proci, 512 Ram, GeForce 7300 GT 128 mb-ás VGA.Segítséget kérnék, hgy mit tudok csinálni az ügy érdekében. Plusz 512 Ram segítene?
Itt olvastam, hogy többeknek hasonló géppel semmi lag, én miért?
Hogyan lehet az Fps-t behozni?
Előre is köszi

Én most vettem még 512-t az eredtileg 512-höz, alig szaggat eljen . De azt viszont nem értem, hogy a proci és a videókártya bőven közepes grafhoz is jó lenne, és mégis szaggat. Vagy a memórián múlik minden? Nem tudom...

Elsőzör is ne vegyél semmit. Rakd fel az 1.0001-es patchet, volt aki mondta, hogy sokkal kevésbé swappol, mint előtte. Lapozófájlnak mennyi van beállítva? Rakd 2 GB-ra, lehet hogy az kevés neki.

Lapozófájlon itt tudsz állítani: start -> vezérlőpult -> rendszer - > speciális -> teljesítmény -> beállítások -> speciális -> virtuális memória -> módosítás ;)

Black Mamba":3qpg9je8 mondta:
Sziasztok!
Nekem az a gondom, hogy kegyetlenül szaggat még ha leveszek mindent zéróra is.A gépem 2.4 -es proci, 512 Ram, GeForce 7300 GT 128 mb-ás VGA.Segítséget kérnék, hgy mit tudok csinálni az ügy érdekében. Plusz 512 Ram segítene?
Itt olvastam, hogy többeknek hasonló géppel semmi lag, én miért?
Hogyan lehet az Fps-t behozni?
Előre is köszi

Grafikai beállítások között a rendert tedd statikusra és mennie kell a gépeden. +RAM mondjuk nem ártana.

Kanyhalos":3hfe7xtz mondta:
Nos, feltettem a Fraps-ot, de csak néhány screenshotot tudtam belinkelni, mert van hogy nem működik a Fraps, nem ír ki semmit sem.
S azt se értem, hogy az hogy lehet hogy álltóhelyében 12fps-t produkál.
Meg hogy hogy lehet az, hogy a Fraps szerint kb. 20-30 átlag fps-t csinál a game? Akkor elvileg láthatóan szaggatnia kéne, nem?
Vagy én nem vagyok tisztában valamivel?

A gépem: Intel P4 2.4Ghz 800FSB, 1GB DDR400 DualCh, Radeon x1950Pro 512 Mb

Simán lehet, hogy csak ennyit megy és csak nem tűnik darabosnak. Inkább azon csodálkoznék, ha ettől sokkal több lenne full max grafikán :roll: szerintem ellenőrizd le a méréseidet a játék beépített mérőjével.

vagy pedig az ati tray tools féle fps mérővel... az elég pontos szntem...

Ati Tray Tools 1.2.6.964 -> én ezt használom a catalyst kontrol center nélküli driverekkel, és kb sokkal jobb :F

FPS nincs kiírva és a kép sem olyan helyen készült, ahol a grafik a nagyot doborítana kérdés1

Saját képek:
sspyura032807182838l02gto9.jpg

sspyura041507195545l07mfx3.jpg

Vazz pYura! Ez tényleg szép! Nagyon szép! Eddig azt hittem jók a graf beállításaim, de már tudom, tévedtem. :-)

Kanyhalos":1lx0xhic mondta:
pYura neked milyen géped van?

Lopok a PH-s aláírásomból: :D

Gigabyte 965P-DS4 rev.2| E6400 (3200) | Scythe Ninja | eVGA 8800GTX 768MB (621/2000)| 2*1GB Corsair XMS2 (1000) | Seagate 200GB (SATA) | SoundBlaster X-Fi XM | Logitech G5 - SteelpadQcK | Logitech Internet Navigator SE | NorthQ Pacific 400W (passiv)| Antec P182B | Samsung 931C 19'' LCD

Vissza
Top Alul