KönigsTiger
New Member
ide lehet irni mindenfele kajarol, akar receptet akar kepet berakni sajat/nem sajat mestermurol
az otletet pedig koszonjuk meg Dezodornak
az otletet pedig koszonjuk meg Dezodornak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan":adaf03v5 mondta:Kedvenc kaja: zsömle benne vaj+párizsi+sajt, és mindez 1 percig melegítve mikróbanhozzá kakaó
rascal":1tzdt97k mondta:Mikor egydűl voltam akkor átjártam Fater-hoz mikor öszejötem a b-nőmmel szépen megtanult főzni és nem futtatás de 18-éves és nem kell neki mondani hogy mi kell csinálni mint régebben más hülye p....nak. Amúgy ha egyedül leszek megtanulok fözni ugye nem tart minden örökké.
Amit tudok most főzni. Tej felforralom forrás elött belenyomok nem tudom mennyi darát azt kész a tejbedara amibe megáll még a kanál is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hannibal King":pgpnnoch mondta:és akinek nincs pp baratnője az meg dögöljön meg éhen mi????
banderas":37o9psyv mondta:Hannibal King":37o9psyv mondta:és akinek nincs pp baratnője az meg dögöljön meg éhen mi????
Annak ott van az anyu vagy legrosszabb esetben a gyorskajafutár![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.