Filefront és Stalkerfiles bezárja kapuit

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
Ma kaptuk a hírt hogy a filefront és vele együtt a stalkerfiles (stalker.filefront.com) bezárja kapuit március 30.-tól.

Aki nem ismerné, ez volt a világ legnagyobb stalker mod adatbázisa. Mivel a fájlok csak március 30-ig érhetők el, érdemes előtte lerántani mindent ami kell/kellhet/kelleni fog, mert utána lehet sose lesz már meg...

igazoló link: http://farewell.filefront.com/

UPDATE

végül minden jól alakult, és nem zárt be az oldal. a teljes cikk itt: http://welcome.filefront.com/

szerintem nem csk a stalkeres ész zár be hanem minden , crysis.... ,gta , sajna ez van .

Lehet tudni valamit a döntés hátteréről?

Még nem raktam fel MODot,melyek azok szerintetek,amelyeket letöltsek?

döntés hátteréről írtak a linken amit az első postba raktam, de nem sokat... csak a pénzügyi helyzetre hivatkoztak.

modokat nem tudok ajánlani mivel azt neked kell tudnod mi érdekel :) nézzél szét amig lehet.

beszéltem 1ik adminnal, most legalább a mod adatbázist próbálják vhogy lementeni, a fórum már odaveszett.

Köszi,eszembe jutott a
translate_beta_res.gif
:oops:

Hála Istennek,amre szükségem volt,azt folyamatában lekapkodtam.
Ami esetlegesen hiányzik,azt a több -szerintem terrabájtnyi mennyiség lévén-úgysem volnék képes,no meg nem hiszem,hogy annyival többet tudnának,mint Priboi barátunk története,és az elveszett Oblivion...Sőt,van egy olyan érzésem-láttam ilyet is-hogy csak a külsőségek változnának,mondjuk hiperszuper ürruhaszerű öltözékem lehetne,meg megaticsung-vetős lézerfézermézerágyúm,amivel lesöprök mindenkit a Kordon határától,egészen az erőmű tetején üldögélőkig egy lövéssel.
Ha nincs igazam,bocsássatok meg,de ezt én így tapasztaltam,de ugye nem tudunk mindent kipróbálni.
A cinkes az az egészben,hogy más gamákhoz is volt jó adag letölthető modpack-pld a kedvenceim is ide tartoznak,BFV,RtCW stb.-ami ezek szerint szintén szevasz-hello.
Nagyon sajnálom ezt. R.I.P. Filefront! :?

Köszi,töltöm az említetteket,de ahogy várható volt,túlterhelt,mentik a menthetőt.

Szerintem lehetne csinálni egy StalkerMOD torrent oldalt, ahova csak stalker modokat lehetne feltölteni, mert én jártam úgy nemegyszer hogy valami nagyobb modot akartam leszedni és megszakadt a letöltés minden alkalommal, letöltésvezérlő használatát meg engedte a rendszergazda, viszont torrentezni lehetett. És ha jól tudom akkor a szabadon terjeszthető tartalmak p2p rendszeren való megosztása nem ütközik semmilyen törvénybe vagy jogszabályba. Ellenben ha tévednék akkor elnézést!

[mod]mivel a téma már nem aktuálsi a topic bezár [/mod]

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul