Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A frissítés elmaradt, nagyon úgy tűnik, hogy az oldal ebben a formájában megszűnik, és egy másik lesz helyette. Mivel már kiadták a játékot, nincs mit írni az oldalra, legfeljebb a modokat patcheket stb. de azt viszont más oldalakon is el lehet érni, szóval felesleges. Az új oldal is a S.T.A.L.K.E.R.-el fog foglalkozni, csak nem a Shadow of Chernobyl-al, hanem az Oblivion-Lost-al 8) . Szóval akinek még vannak régebbi információi, ritka képei stb. az akkori Stalkerről, az majd ideadhatná és azt is rakom.
Nagyon úgy tűnik, hogy az oldal bezár, és nem készül el az oblivion-lostos se. Nem tudom megcsinálni, amivel meg ezt csináltam elég kőkori porgram és nem lehet vele jobb dolgokat készíteni, html kódolás pedig még mindig nem megy . Szóval marad a bezárás...
Elkezdtem munkálkodni megint az oldalon, de mostmár csak a Clear Sky-al fogok foglalkozni, a SoC-al már nem. El is készült a képgaléria, az első képtől a legutolsóig mindegyik rajta van (elvileg): http://www.stalker-fan.extra.hu/clearsky/clearsky_gallery.html