Fegyverek

Köszi szépen, a padláson levő ruhát minden magára adó stalker ismeri, de azt az egyet meg szeretném tartani! :D A arifactokat nem jobb küldetésből eladni, akkor mintha többet adna értük Sido?

Van egy vérkő a pincében az egyik házban, és a ruhás házzal szemközti oldalon lévő hát tetején, amelyik le van amortizálódva, ott egy kővirág. De igen, többet érnek, meg ami nem létszükséges, hanem majd jó lesz valamire alapon cipeled, azt add el. Amúgy Barintól később meg lehet szerezni. (meg kell ölni, vagy a banditák megölik)

Ha egy napot mászkálsz a Kordonban (likvidálod a banditákat mindenhol, a katonaságot a hídnál és a helyőrségnél illetve eladod a képződményeket és a ruhákat) akkor simán megvan a 20 000 rubel. Éjjel még 1-2 képződmény abban az átjáróban is keletkezik ahol elektromos anomália van. Plusz a vasút egyik végében is van egy bőrkabát, fűrészelt csövű sörétes meg egy képződmény. Illetve még az egyik faládában a Kopaszfalutól "északra" (ha a vasutat vesszük nyugati iránynak) ahol vaddisznók szoktak tanyázni. Amúgy ezen a pályán felesleges bármilyen képződményt megtartani a Szemétdombon úgyis lehet találni jobb tulajdonságúakat. Azzal az átalakított Grozaval meg tulajdonképpen legyőzhetetlen vagy. :)

Vazz... megjött a kedvem nekem is hozzá, de akkor elcseszem az időmet ahelyett, hogy tanulnék. :D

Na megvan a drágaság, tök véletlenül kidobta mikor hurcoltam vissza a dolgokat eladni, töltögetni se kellett. Úgy örültem mint majom a farkának! :D Bár aggódtam nem lesz meg a kellő mennyiségű rubel, de a repair mod ad ugye ajándékba egy egyedi SVD-t, amihez kapunk 100 sniper round-ot, amiért jó summát kapunk, bár kicsit sajnáltam eladni, de mondom a fene se fogja töltögetni ha már itt van, pénzt meg még jócskán tudok szerezni így a javításokra, a kis vasúti alagút alól a Sparkler-t meg a Flash-t még ki se szedtem, meg a szép új Thunder-emmel megyek lerabolom a katonai bázist is! :D

Tudom már idejétmúlt de ha Kopaszfaluból mikor mész ki (nem Sid felé) akkor ha a teherautóról átugrasz a szemben lévő házra és bemászol a padlásra ott is van egy artifakt meg apróságok.

Pr0D1G7":9jmiy0gv mondta:
de a repair mod ad ugye ajándékba egy egyedi SVD-t, amihez kapunk 100 sniper round-ot, amiért jó summát kapunk

Ez milyen repair mod, amiben egyből ilyen cuccot kapunk felszerelés gyanánt? Linket tudnál esetleg adni hozzá? :) Köszi előre is.

Szeva Dutch, öreg cimbora! :) Linket nem is igen tudok, mert ezer éve le van szedve, de közben megnéztem a modos topicot és te magad ajánlottad! :D Ha minden igaz ez az:

http://stalker.hardwired.hu/forum/viewt ... 8653#98653

Az egyedi "Farshooter SVD"-t és hozzá a 100 sniper round-ot Wolf adja oda az alappisztolyoddal együtt mikor felveszed az első küldetést.

Farshooter-SVDm-2-%28Dragunov-SVD-Mk2%29.jpg

Köszönöm! :) Ez különös, ha jól emlékszem kipróbáltam ezt a modot, de nem kaptam ilyesféle nyalánkságokat. :D Na majd megnézem valamikor még egyszer.

Vissza
Top Alul