Fegyverek

Tudom régi téma már, de Sonny1992-nek:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ANOxQtKhuuo&hl=hu_HU&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ANOxQtKhuuo&hl=hu_HU&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Master99":3ije4ye0 mondta:
És valaki tudna segíteni hogy hol találok exoskeletont?:D:$

A Bárban néha van készleten, akárcsak Skinflint-nek ha baráti viszonyba kerülsz a Freedom-mal.
Találni már csak a játék végén lehet belőle párat az Erőműnél.
Fang egyedi exoruháját Prypiat-ban találod, egy sírban, a stash infót Yantar-ban lehet szerezni a halott Loner-ektől, de nekem még eddig egyszer sem adta be sajnos. Lesz mellette egy értékes Mama's beads artifact (+5% bulletproof).

Jani1986":3grfue39 mondta:
Tudja valaki hol található ft 200m az erőmün kívűl :?:

1 van Pripyat ban is 1 ik úőrtorony tetején 1 Monolitosnál (ahova felfele nincs létra -.-) ha jól lövöd le le esik neki meg ha jól tom Agyperzselőnél is van 1 én legalább is ott találtam az tuti csak nem emlékszem hol pontosan annyira emlékszek hogy valahova felkellet mászni és volt a közelbe Monolitos de nem bent a bunkerbe

Szerintem arra gondolt hogy még mielőtt nincs visszafordulás az erőműtől tud-e szerezni.

Ha a OL 2.2-vel játszol akkor Yantarban is van egy a földön :) Abba az épületbe ahol lekell menni a laborba. És ott a lépcsőn kell felmászni és egy szobába belefogsz botlani egybe

Talán a legfrissebb Patch betette a kereskedőkhöz is.

Pr0D1G7
Miért óvakodsz tőle? Szerintem nagyon jó :)

Szevasztok!
Tudok pár tuningolt fegyvert és le is írom! xD
Fort nak a kisérleti típusát a hídnál lévő katonáknál lehet szerezni.
Bess nél a szeméttelepen van 1 Ak/u special (hangompitó van rajta. o.O)
A Szeméttelepeon az alagútban van 1 halott stalker. Annál van 1 megbütykült Viper.
Strelok rejtekhelyén van 1 Gyorstüzelő Ak/47
A Bárnál 1 Barin nveű stalkernél van a Thunder 5.35 vagy mi. :D
A Katonai raktáraknál a zsoldosoknál van 1 Mesterlövész TRS
A Katonai raktáraknál a Galli nevű stalkernél van 1 Mesterlövész TRS

Nem lehet felszerelni rá, ahogyan hangtompítót sem.

Viszont amikor nyáron nyomtam felraktam egy ilyen modot hozzá: relations_traders_and_weapons_betav1.1
Olyan plusz fegyverek kerültek bele, mint pl Ghost-nál egy taktikai AK volt ami 3-as sorozatokkal tüzelt és volt egy Groza ami pedig csak speciális (sárga csíkos) 9x39-es skulókat köpködött, viszont integrált hangtompító volt rajta. (Mint utólag rájöttem ennek volt az oka, hogy a Sötét Völgybe találtam egy korai fejlesztésű exoskeletont.)

Igen. :) A lepukkant sertésfarm és a sötét völgy bejárata (szemétdomb felől) között egy szikla és fenyőfa alatt volt egy hátizsák. Kutyák is lófrálnak arrafelé. De mondom, ez csak azzal a moddal volt elérhető szerintem, mert az alap játékba ott csak elsősegélycsomag meg ehhez hasonló nyalánkságok vannak.

Amúgy megtaláltam: Élménybeszámolók, első oldalán van a kép amit beraktam.

egy kicsit off de nincs ruhás téma:

miért nem lehet szerezni a játékban freedomos SEVA utánzatot? illetve van olyan mod amiben van?

Emberek, kis segítségre lenne szükségem!

Újra rám jött a stalkerezhetnék, valamelyik nap kezdek egy új játékot, és az lenne a kérdésem hogy lehetne megszerezni az elején a Thunder 5.45-öst, amit elvileg Sidirovich árul, de csak nagyon ritkán kapható nála, és csak addig míg nem beszélünk újra Wolf-al a Járműtelep kitakarítása után ( http://stalker.wikia.com/wiki/%22Tunder%22_5.45 ).

Volt már akinek beadta a játék, és ha igen hogy lehet a játék elején összeszedni a hozzá szükséges 20 000 rubelt? Tippeket várnék, valamint a stalker wikia váltig állítja, hogy a ShoC-ban lehet PSO-t szerelni a Thunder-re, ami eddig nekem sose sikerült... Van valami módja ennek (patch vagy valami kis hack; modot csak repair modot használok és mikor újra feltelepítem a játékot maxig fel szoktam patchelni, esetleg ez valamelyik verzió sajátossága lenne)?
Előre is köszönöm!

Nekem ha beadta, akkor a környéken lévő összes ládát széttörtem, a faluban van egy ruha is a padláson, meg 2 képződmény. A fegyvereket, amiket gyűjtöttél, eladod, és ha rááldozol némi lőszert is eladásra, akkor összejön a 20k. a bőrkabátom is eladtam :D A híd előtt, valami magtárolóban, van egy halott bandita, és a közelében egy bandita ruha, azt is add el :D Ennyit csináltam, és összejött.

Vissza
Top Alul