Fegyverek

djsilent":3qzlvm6b mondta:
a legjobb a tunder s14 (5.45) tuningolt fegyver még dobsz rá egy hangtompítót kell annál jobb??
És hol lehet szerezni??
fogod a vintart és levadászol pár stalkert a bárnál de nekem egyszer sidorovitc-tól is sikerült vennem 8)
őő nem csak a bárnál sötétvölgyben és jantarban attól függ hol tartózkodik a Barin nevű stalker

de barin :D
és amugy nem egy játékmenetben hanem párszor kiakasztottam és mindig más helyen volt

Ha jól értelmezem, arról volt szó, hogy egy bizonyos ritka fegyver melyik stalkernél megtalálható. Valami köze tehát csak van a fegyverekhez. :roll:

Nem. Én is így vagyok vele minden benne van ami kell és ami nincs, nos azt pedig rá tudod szereltetni. :D

Engem az idegesített hogy nekem nem engedte feltenni a hangtompítót se AK-ra, se Abakan-ra, se a Grozára.
A Grozának a gránátvetőt a valóságban tuti ki lehet cserélni hangtompítóra, az Abakan-t nem tudom, de az tuti hogy a játékban használt orosz PBS hangtompítókat pont AK-hoz találták ki, kicsit fura hogy pont ahhoz nem jó... :cry: :cry:

Tudja valaki hol található ft 200m az erőmün kívűl :?:

Hali,vki tudna nekem segíteni?
Hangtompítót keresek,először találtam is egy rejtekhelyen,de aztán többet nem jelent ott meg...
h tudok szerezni? előre is köszi

aha,köszi.
amit írtam azt is Agropromban találtam,ott ahol a sztalkerek fennt vannak az emeleten,na attól nemmessze a konténerek mögött. De hol a másik?

köszi,itt egy érdekes infó: az Agyperzselő felé menet van ott az útelágazás szélén egy kiszakadt kerítés ami mögött ha elmész találsz egy létrát. ha felmész van egy kódolt ajtó,csak nemtom a nyitókódját...
egy ismerősöm szerint mögötte van egy exoruha. te nem tudod a nyitókódot?

És valaki tudna segíteni hogy hol találok exoskeletont?:D:$

Vissza
Top Alul