Fegyverek

Pripyatban lehet, ha sikerül a tetőkön trónoló mesterlövészeket úgy megölnöd, hogy a fegyver az utcára essen vagy olyan alacsonyabb épület tetejére, amit elérsz. Két helyen majdnem minden esetben sikerült nekem, a hotel tetején lévő monolithostól és a hoteltől keletre a romos házban lévő manustól, aki az egyik emeletről lövöldözik.

köszi eljen
azért kellet mert én azt hallottam hogyha Gaussal 2-3-szor lövök egy kóddal nyitható ajtóba kinyílik :?:

attol még nem fog kinyilni viszont :

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0B1_nizEqg8&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0B1_nizEqg8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

de én má láttam olyan videót aho lGaussal 2-3-szor lőttek bele és kinyílt

jó vicc cs-ben nem is volt kódos ajtó 8) vagy ha nem vettem észre akkor mond meg hogy hol van :?:

elektromos puska:
694957609.jpg

kick":fc2j1qih mondta:
gabber 9511":fc2j1qih mondta:
Hali ! valaki nem tudja hogy sniper sgi-t szerezhetnék-e más módszerrel mint a szabadságos csávók lelövésével :?:
Nem, az egyedi fegyver amire te gondolsz, csak két Freedom őrnél van a játékban. Amúgy az egyetlen unique fegyver, amiből kettő van, asszem.

Ha odadobsz neki egy jobb fegyvert mint ami az övé, akkor talán eldobja a sniper SGI-t. neked csak a földről kell összeszedni. (vmi dragunov v. gauss.. :D )

nem kell senkit megölni az egyik házban a szabadság területén van ahogy bemész előlről az első kereszteződésnél van bal meg jobb oldalon ház bemész a balba és megtalálod

mijen vintar ???? ott van az a távcsöves géppuska beépitett hangtompito stb ... lol2 #B fal1

de az mindig ottvan, vagyis nekem eddig mindig ottvolt. VSSt szerezhettek e kötelességtől is...

Barin:azaz szolgálattól
és x16 liftaknájában van egy rejtekhely
meg a szabadság bázisánál is van egy rejtekhely (nehogy arra gondoljon valaki hogy ez az amiről beszéltünk)

Kötelesség, Szolgálat, Duty egy és ugyanaz.

bocs csak lehet hogy nem tudta hogy mit jelent a duty a magyarosított stalkerban :wink:

a legjobb a tunder s14 (5.45) tuningolt fegyver még dobsz rá egy hangtompítót kell annál jobb??
És hol lehet szerezni??
fogod a vintart és levadászol pár stalkert a bárnál de nekem egyszer sidorovitc-tól is sikerült vennem 8)

Nekem nem a vintar jött be és az fnf2000 azokkal jobban lehet vadászni

Vissza
Top Alul