Fegyverek

Sziasztok! Most kezdtem csak el a játékot. Hogy tudom tuningolni a fegyvereket és hol? Köszönöm!

Rá húzod a fegyverre az item menüben vagy jobb klikk és fegyverre helyezés a socban találni lehet tuningolt fegyvereket viszont tunningolni nem

Yuri":3lxzxc3s mondta:
Sziasztok! Most kezdtem csak el a játékot. Hogy tudom tuningolni a fegyvereket és hol? Köszönöm!
Az attól függ hogy mennyi lóvéd van és milyen fegyót akarsz tuningolni.Érdemes megpróbálni a dutyisnál vagy a clear skyosnál a tuningokat.

JonC":1vlopwuv mondta:
HunCsaba":1vlopwuv mondta:
Helló! Amikor a Sötét Völgybe kell menni és megkeresni a földalatti laborhoz a Borov kulcsát, van egy épület a banditák által megszállt épülettel szemben amiben egy sérült újonc meg egy vérszopó van, a fickó azt mondja, hogy van egy eladó Gauss Gun a táborban, ami a Cordonba vezető átjáró közelében van. Amikor elvezet oda mindig bemegy de én ha bemegyek a fegyverért mert nem akarok évekig várakozni, mindig megtámadnak és nem lehet mást tenni mint mindet megölni, és továbbálni a puska nélkül. Már többször végigvittem a játékot minden nehézségen, de ez mindig így volt. Van rá esély, hogy szerezhetek egy Gauss Gun-t a Sötét Völgyben? A választ előre is köszönöm!

hja, ezzel szívtam én is először... utánamentem a srácnak, aztán csodálkoztam hogy egy pillanat alatt ledarált az őr :)

utána már egy gránáttal indítottam az ismerkedést, de Gausst én se találtam, egészen Csernobilig...
Hali!

Az a fickó csak átver!Befut a pénzeddel a haverjaihoz,aztán kiabál kifele:A pénzed már nem látod,állj tovább nyalóka!
Vagy valami ilyesmit,angolul mondja ezt értettem.De az egyiknél van egy IL.

miért van az hogy egy teli rpg-t ha unloadolok akkor nem kapom meg a lovedéket belőle, de az rpg-ben nem marad benne?

Vosztrikov
Azt hogy csináltad? Nekem se sikerült egyszer se :?

RPG-7 ! Hát nekem modolva van a STALKER és a megszokott módon csináltam !
RPG->unload és ott a nafta ! Ez nekem ment ,de lehet hogy a mod készítői ügyesek :P
Oblivion Lost+ 1 néhány cucc ! Én így nyomom ! :D

Nekem az alap játékban se sikerült fent Csernobilban, aztán Dezodor Free Modját
dobtam fel, de ott se sikerült :? Modtól függ ezek szerint

Hali ! valaki nem tudja hogy sniper sgi-t szerezhetnék-e más módszerrel mint a szabadságos csávók lelövésével :?:

tudtommal nem de szerzel egy snippert ami szinten ott van free bazisatól nem messze hangtompitos a dutynak kell megszerezni azzal kilövöd az egyik freest elteszed a fegyvert elveszed az ő fegyóját raksz alá egy granatvetőt meg egy hangtompitót azt irany az irtas... sok sikert én igy szoktam de mashogy nem tudom hogy lehetne e

gabber 9511":2wsza5qj mondta:
Hali ! valaki nem tudja hogy sniper sgi-t szerezhetnék-e más módszerrel mint a szabadságos csávók lelövésével :?:
Nem, az egyedi fegyver amire te gondolsz, csak két Freedom őrnél van a játékban. Amúgy az egyetlen unique fegyver, amiből kettő van, asszem.

köszi eljen
csak még egy kérdés gauss puskát tudnék szerezni az atomerőmű előtti területeken :?:

Vissza
Top Alul