Fegyverek

szerintem ezt le is leheten zavarni a tábor keretein belül... esetleg

Ja ez igaz hogy mindenki Sterlokot öli ha pl egy Merc és egy Bandita lövi egymást megláttal és egyből engem lőttek ez szerintem hülyeség.

Mondjuk a DSC_0088-as képen jobbról a harmadik? Amellett az emberke mellett, akinek pont ki van takarva az arca egy hitleri karlendítéssel... fogatlan

Kimmuriel: Hehe... :roll: :lol:

pYura: így könnyû... :D ..de mi itt Hajdú Biharban...vagyis Debrecen, Hajdúszoboszló, Kaba , Hajdúszovát jah meg ahova hívnak. 8)

nagyszerű komolyam mondom :D

(egyébként szerintem nyithatnátok 1 topicot a társalgóban airsoft néven :) )

Hello! Nos elolvastam a forumot, hát nem semmi amit ti itt összeszedtetek skacok teccik sokat tanultam, főleg a fegyverek terén. Lenne néhány érdekes cucc amire rábukkantam meg pár kérdés is. Előbb adok aztán kérdezek:
Én a warehause-igy egy fort15-ssel plusz hangtompito és egy távcsöves gránátvetős gyorstüzelő AK-val nyomtam
Hangtompito szemétdomb hátul aze gyik teherautó platóján stash,
PSO-1 dark valley a dutys adja,
koyster x18ban az öltöző egyik szekrénye
aztán beszereztem a Big Bent Gordon fegyverét :)
A sniper obokan az egyik megölendő stalker, kissé jobb zoom és a kettes soroztnál az első két golyó marha pontos, hála az Abakon speciális zárszerkezetének
Az X18 mellett a völgy előőt tele anomáliával egy sugárzó fémszerkezet egyik konténerében van a gitár és egy rádió. a rádiónak semmi hasznát nem vettem
Amúgy G36 rulez persze + hangtompito-m203as meg mellé egy vintarez és mutánsok ellen egy shotgun, kiegédzitésnek usp hydroshock-kal
Okosság:
A Vintarez-t az oroszok urban fight-ra tervezték, mivel ott a mesterlövészeknek nincs szükségük 400 méternél nagyobb effektiv lőtávnak, de igy inkább támogató távcsöves puskának nevezném
Nos most a kérdések:
Snake-hogy sikerült azt az exoskeletont stash-t beszerezned, én töltöttem le egy stalker mapot, amin ki van jelezve mindec cucc és meló, de ott csak annyit ir hogy öljem a magányos stalkerokat a Yantarban
Dezodor tőled azt kérdezném, hogy hogyan irattad ki a teljes enciklopédiát a PDA-ba?
És ha valaki ért a fájszerkesztéshez, meg tudná mondani hogy tudnám unlockolni a stasheket?
előre is kösz
http://data.hu/get/232790/Map_Zone-big.jpg -thx jim67

unlockolni szerintem nem lehet 5mb-nál nagyobb képet meg nem tudsz ''csak úgy '' feltölteni...vagyis data.hu vagy rapidshare .

egy videón láttam olyat, hogy Dark Valley-ban egy rozsdás traktoron volt egy gitár, amit felvett a stalker, csak azt szeretném kérdezni, hogy az a gitár jó e valamire?

Golza":m1emznfg mondta:
hogy sikerült azt az exoskeletont stash-t beszerezned, én töltöttem le egy stalker mapot, amin ki van jelezve mindec cucc és meló, de ott csak annyit ir hogy öljem a magányos stalkerokat a Yantarban

sima játékban nekem hosszas játék után sem sikerült megszerezni a exot (ami egy raty ruha vagyis ratyok a alabeállítás tulajdonságai)... oblivon lost moddal és proboi story moddal pedig yantar, ahogy leugrottál a kivezető csatornába az x16-ból ott lesz egy hulla, ha szerencséd van előszörre megadja a koordinátákat (Fang's godies asszem), ha nem többször meg kell járni a Yantar -> x16 -> Yantar útvonalat egyszer csak beadja... azért ajánlanám, hogy ments és töltsd be... egyszer egyszer így is sikerül... sok szerencsét!

Sterlok búvóhelyén.
És nem 47 hanem 74.

Ranger jó kis leírás. Annyival egészíteném ki, hogy minden körzetben vannak jellegzetes fegyverek. Ilyet érdemes vinni, ehhez lesz lőszer. Az mp5 bár gyenge, de sok lőszer van hozzá.

Vissza
Top Alul