Fegyverek

A Heckler und Koch G11 projektet a rendszerváltás után leállították főleg finanszírozási hiány miatt (ugyanis a fegyver elég bonyolult és drága volt) valamint a lőszer amit használt (4.7mm hüvelynélküli) nem illett a NATO lőszer egységesítési programjába.

=Wolf=":2tqrn2z6 mondta:
Ha hibás az állításom, akkor hibás :? Amúgy könyvből olvastam...

Hozzátenném, a cső hossza kompenzállható sűrűb huzagolással, aminek nem muszály megegyeznie a két testvérfegyveren.
A huzagolással növelni lehet a pontosságot azonban a lövedék sebességét nem nagyon ezért a lövedék rövid cső esetén viszonylag kis kezdősebességű lesz ezért a kis hatótávolság.

Viszont ha sűrűbb a huzagolás akkor nagyobb ivell lehet célozni. Mert ha a lövés pontosabb pontosabb nagyobb ivet lehet lőni.

Próbálld csak ki. A stalkerbe is simán távolabbi célpontot is be lehet vállalni a Vintorez-el, nem úgy mint az upgrated optikás VLA-val. Ez anyit tesz, hogy ugyanazt a szórást a Vintorez nagyobb távon produkállja mint a VLA, ezért az optimális lőtávolsága is nagyobb A Vintoreznek.

Jó dolgot mondasz, de kis kezdősebeség=kis mozgási energia(persze relative kicsi)....ergo hiába lő el Xm-re pontosan ha nem birja átütni a golyoálló mellényt stb....

Bár a G-11 program leállt, a G-11-ből már sorozatgyártásra alkalmas prototípust is csinálltak.(Egy két honvéd azt mondta nekem, hogy a sorozatgyártása megkezdődött magán személyek rendelésére, de szerintem ez csak egy légből kapott mese.Sajnos) :(

De ha a fegyven nagyon érdekel, a Global operations című fps játékban megtalálod.

TakiHUN. Én azt egy percig nem vittatam, hogy 400m-en felül nem üti át a golyóálló mellényt.Én azt montam, hogy azon felül még az embert medöli ha otthonkába rohangászik jobra-balra.Míg VLA-val örölsz ha 800 on egy tankot eltalálsz mert csak nyílt irányzéka van és pontatlanabb is.

max 400m, pegid a golyóállómellény átütési határa. A Vintorez 800m-ig hatásos fedetlen célra

Most jöttem rá, hogy emberek ellen óriási különség van a Groza sima és armor-piercinges lőszere között. Csak úgy hullottak tőle az exoskeletonos Monolith Stalkerek!

Vintarhoz először a nagypontosságú sárgacsíkos lőszert használtam. Csak második vagy harmadik újrakezdésnél próbáltam az általad is írt páncéltörő szürkecsíkos lőszert használni, s én is meglepődtem hogy hullanak az emberek még az exo-sok is.

Wolf kösz a játéktippet, megnézem mert érdekel a fegyver. Találtam egy orosz honlapot angol nyelvezettel ahol az összes karabély megtalálható harcászati csoportokba szedve fejlesztési ország szerint. www.world.guns.ru

Az nem a modnak köszönhető, alapból benne van a játékban. Fegyverekhez nem nyúltunk semmit, csak 1-2 skin.

A special SVD mk2 Dragunov, sniper VLA, és a nem VOG gránáttal üzemelő Bulldog 6 hol van az eredeti játékmenetben (MOD nélkük) ? Ezeket nem sikerült megtalálnom, minden más special fegyvert igen.

De hol mert magában az erdőben is kerestem s nem találtam. Bár van egy sniperes az anntenán fennt, nem sikerült felmenni a fegyveréért, lehet hogy nála van.

Vissza
Top Alul